препоръчайте ми инверторен климатик до около 1600лв
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Ето това е .... а аз си спомням с неудоволствие срещата с старите инвертори ( офф и с новитено сме сложили над 400 бройки и до сега сериозни проблеми не е имало.

- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Мойто мнение за климатиците се заключва в името ОСАКА
имам и инверторен Панасоник 12, но минусовата Осака работи доста по-добре и предлага доста повече екстри
В климатиците осака всичко е Хайер , така че се сещайте за кво качество говорим,за цената пък да не говорим.За 1300лв ще си сложиш две 12-ки ,минусови,и евентуално за още малко пари направо инвертори
Не се лъжи по марки защото всичко се прави на едно място и нема смисъл да плащаш табелки некви.Обаче ако се спреш на Осака само в фирмения магазин,защото Техномаркет товарат с монтажа 

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Колега , не ми се заяжда, ама да сравниш Панасоник инвертор с осака ( не заслужава даже с голяма буква да я напиша) си е направо светотатствосе заключва в името ОСАКА Smile имам и инверторен Панасоник 12,

- Vasseto
- Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
- Двигател: CFFB AVF BXE
Такааааа!
В къщи си има 3 климатика 12-ка,9-ка Памасоник и Шарп 14-ка втора употреба.12-ката я има от 6 години и снея се топлим.Тази 14-ка ми беше в офиса с още една такава и топлеха 120 м2 като ги спирахме през ноща.А 9-ката е в моята стая дето е по малка от един гараж.
Няма да си кривя душата но тези японските Шарпове дето са 110в съм много доволен.Имат саме един недостатък,че се налага да ги дърпам от контакта докато не работят.
Нямам оплаквания от нито един от тях.
В къщи си има 3 климатика 12-ка,9-ка Памасоник и Шарп 14-ка втора употреба.12-ката я има от 6 години и снея се топлим.Тази 14-ка ми беше в офиса с още една такава и топлеха 120 м2 като ги спирахме през ноща.А 9-ката е в моята стая дето е по малка от един гараж.
Няма да си кривя душата но тези японските Шарпове дето са 110в съм много доволен.Имат саме един недостатък,че се налага да ги дърпам от контакта докато не работят.
Нямам оплаквания от нито един от тях.
здравейте колеги и аз съм на такава вълна в момента и си позволявам да се включа в темата на градския зада не пускам същата ,дори от два-три дни обикалям из магазините в бургас и общо взето се бях спрял на панасоник инвертор 12 от техномаркет,днес обаче в технополис видях,че има carrier-по принцип тази марка правят хладилните инсталации на камиони бусове ,промишлени хладилни инсталации и т.н.,дали правят добри климатици за битови нужди,някой има ли отзиви лични за тях и изобщо някой чувал ли ез а тези климатици нещо ,видях и дженерал електрик-инверторен също в технополис ,и сега се колебая , а всъщност всички предполагам са си китайски,то кое не е вече,така че късмет му е майката само да го избера веднъж,че зимата хлопа на вратата
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
carrier- Американска фирма , направила първия климатик. Ако се съди по това и по това че правят големи хладилни инстарациии плюс високата цена би трюбвало да са черешката на сладоледа. Все пак е хубаво да прецениш дали един климатик ще е подходящ за тебе. Тоест какво искаш от него. Повечето хора купуват на сляпо и после недоволстват от марката. А тоя климатика като си има неподходящи характеристики не може да надскочи себе си колкото и да е качествен.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”