tyrel01 написа:Браво,много добре се е получило всичко,развитието на голфа го следя от самото началоКато си дойда искам да ме повозиш
tyrel01 написа:кофти...абе то ясно че няма да я оставиш така... иначе турбината е много мъжкаа голфа при Ботинов ли го прави или у вас?
policevidin написа:tyrel01 написа:Браво,много добре се е получило всичко,развитието на голфа го следя от самото началоКато си дойда искам да ме повозиш
Задължително ще те повозя но за момента съм в ремонт щото счупих турбото и си чакам рипеар кита. Тя историята стана малко стил балканче 5дена я сглабях и 3 дена я карах и Буффффф няма турбо.![]()
Jivko7777 написа:policevidin написа:tyrel01 написа:Браво,много добре се е получило всичко,развитието на голфа го следя от самото началоКато си дойда искам да ме повозиш
Задължително ще те повозя но за момента съм в ремонт щото счупих турбото и си чакам рипеар кита. Тя историята стана малко стил балканче 5дена я сглабях и 3 дена я карах и Буффффф няма турбо.![]()
и как се счупи голям надув или ?
Jivko7777 написа:явно и затова е пушила много както и се чудихме с тия разпръсквачи
bayov написа:Сложете ГТБ 1756 или ГТБ2260 и не се занимавайте с тия стари турбини . Трябва ви и разпръсквачи дори и с това турбо с което сте в момента .Добре е да има и елемент 11мм и Т.НИ за какво изобщо слагате 2256 и карате на 1.45 то това налягане може да се кара и с 1749ва .
Jivko7777 написа:единствената печалба е че няма да малее в високите...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта