Съвет за телефон
Съвет за телефон
Наскоро си взех един китайски телефон реплика на С5 (хубав, но има какво да се желае още), с два съществени недостатъка, които за мен изискват неговата смяна
1. С две карти държи 2 два дена (може би е нормално, но на мен не ми харесва така)
2. Не мога да включвам направо на групата имена започващи с дадена буква, а само въртя едно по едно. По този начин хора, с имена започващи с буква О, П, Н трябва много щракане докато ги намеря.
Посъветвайте ме за телефон който да отговаря на следните условия
1. Радио
2. Хронометър за повече от едно време(понякога работата ми го изисква).
3. МР3 и карта памет естествено - обичам да слушам музика и извън колата
4. Здрава батерия (със слушането не може да се правят рекорди, но поне да му прилича)
.............
А ако
5. Да ляга добре в ръката
6. Прилична цена(до 100лв)
7. Хубав дизайн или поне тънък(малък) ще е перфектния телефон.
Не ми трябва телефон с операционна система, а такъв със здрава батерия и бутони.Не ми трябва телефон с операционна система, а такъв със здрава батерия и бутони.
Ами долу-горе това е което искам. Малко съм изостанал в телефонния бранш, това ми трябва за основен телефон. На марки не държа.
ПС: Това е телефона. Ако не бяха тия недостатъци дълго щях да го ползвам още,
1. С две карти държи 2 два дена (може би е нормално, но на мен не ми харесва така)
2. Не мога да включвам направо на групата имена започващи с дадена буква, а само въртя едно по едно. По този начин хора, с имена започващи с буква О, П, Н трябва много щракане докато ги намеря.
Посъветвайте ме за телефон който да отговаря на следните условия
1. Радио
2. Хронометър за повече от едно време(понякога работата ми го изисква).
3. МР3 и карта памет естествено - обичам да слушам музика и извън колата
4. Здрава батерия (със слушането не може да се правят рекорди, но поне да му прилича)
.............
А ако
5. Да ляга добре в ръката
6. Прилична цена(до 100лв)
7. Хубав дизайн или поне тънък(малък) ще е перфектния телефон.
Не ми трябва телефон с операционна система, а такъв със здрава батерия и бутони.Не ми трябва телефон с операционна система, а такъв със здрава батерия и бутони.
Ами долу-горе това е което искам. Малко съм изостанал в телефонния бранш, това ми трябва за основен телефон. На марки не държа.
ПС: Това е телефона. Ако не бяха тия недостатъци дълго щях да го ползвам още,
Последна промяна от velinsl на Съб 11 авг 2012 18:21, променено общо 2 пъти.
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Re: Съвет за телефон
Ако се постараеш този път да не е реплика... мисля, че едва ли ще те разочарова, какъвто и да е като марка 

Това са излишни предубеждения според мен. Репликата имаше доста добри функции, добре се работи с него, заспиваше в ръката ми. Само тоя указател не можах да го свикна.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
velinsl написа:Това са излишни предубеждения според мен.
Ами не са

Вземи от някой познат,пробвай и ще разбереш,че ти си в голяма заблуда и си мноооого предубеден

Вземи си 2 Нокии с по 2 сим за по 50 кинта и ще има 4 симки за 100 кинта
Като чуя за реплика и направо се

Като чуя за реплика и направо се

Нокия X2-02 е твоя телефон. С 2 сим карти, ФМ трансмитер, радио работещо без антена (слушалка) и т.н. И не е реплика, а нокия.
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
BG_Golf4e написа:Вземи си 2 Нокии с по 2 сим за по 50 кинта и ще има 4 симки за 100 кинта![]()
Ако искаш 4 СИМ карти, не са ти нужни 2 телефона, а само един, пак за 100лв.
http://www.dealextreme.com/p/tg3-2-0-lc ... lack-50843
Ljubon написа:BG_Golf4e написа:Вземи си 2 Нокии с по 2 сим за по 50 кинта и ще има 4 симки за 100 кинта![]()
Ако искаш 4 СИМ карти, не са ти нужни 2 телефона, а само един, пак за 100лв.
http://www.dealextreme.com/p/tg3-2-0-lc ... lack-50843
DX => Recycle Bin
Трябва ми телефон с една сим-карта. Това за много карти го вметна някой писател(не читател), но както и да е.
Накиа Х2-02 ако не се лъжа отпада заради изискване №2 - има хронометър само за едно време.
Накиа Х2-02 ако не се лъжа отпада заради изискване №2 - има хронометър само за едно време.
- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
Никога не съм избирал телефон точно заради тези функции- бързи търсене в контактите и хронометър
Моя съвет колега е:Вземи си някой телефон с операционна система за тези пари,дори по стар модел по-добре:да речем Нокия със симбиян-в нета има сумати приложения за симбиян,най-различни хронометри със много функции,избираш си един инсталираш и си готов!

Моя съвет колега е:Вземи си някой телефон с операционна система за тези пари,дори по стар модел по-добре:да речем Нокия със симбиян-в нета има сумати приложения за симбиян,най-различни хронометри със много функции,избираш си един инсталираш и си готов!
kristianatanasov написа:Никога не съм избирал телефон точно заради тези функции- бързи търсене в контактите и хронометър![]()
Казал съм защо ми трябва хронометъра. А бързия достъп до контактите трябва да го загубиш за да го оцениш. Имаш ли представа какво е да цъкнеш примерно 70 пъти един бутон за да достигнеш до желания абонат - ако не си го изпитвал да ти кажа, че е много бавно и неприятно.
Не ми трябва телефон с операционна система, а такъв със здрава батерия и бутони.
- kimif2008
- Автомобил:
- Двигател:
velinsl написа:kristianatanasov написа:Никога не съм избирал телефон точно заради тези функции- бързи търсене в контактите и хронометър![]()
Казал съм защо ми трябва хронометъра. А бързия достъп до контактите трябва да го загубиш за да го оцениш. Имаш ли представа какво е да цъкнеш примерно 70 пъти един бутон за да достигнеш до желания абонат - ако не си го изпитвал да ти кажа, че е много бавно и неприятно.
Не ми трябва телефон с операционна система, а такъв със здрава батерия и бутони.
xperia go слагаш и едно приложение за спорт и си ти
http://www.mobilebulgaria.com/news/2401 ... B0-vivacom
kimif2008 написа:xperia go слагаш и едно приложение за спорт и си ти
http://www.mobilebulgaria.com/news/2401 ... B0-vivacom
Само дето цената е много над 100лв. По тая логика му препоръчай да си наеме шофьор и секретарка с механичен хронометър.
Май и "временно" използвания вече 7-8 години(с 1-2 пауза) 1100 закопава втора батерия(отново работи по два дена без интензивни разговори).
Ориентирах се към марка Нокия, клас: Евтиджос.
Ориентирах се към марка Нокия, клас: Евтиджос.
- Танков
- Автомобил: Golf MK1
- Двигател:
Щом си се ориентирал към нокиа виж Нокиа C1-02 мисля че отговаря на изискванията ти
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”