Golf MK3 2E какво е това?
- kentavara
- Автомобил:
- Двигател:
Re: какво е това?
Мисля и аз даго пробвам,защото и аз го имам и е издало курса.Браво!А от това по принцип неработещо можели да окаже влияние на двигателя или на нешо,и дали може да погорява повече знам ли? 

- calm
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: 1.8T
- Контакти:
На мен ми правеше вакуум в резервоара, от което той започваше да се свива. Повдига бензиновата помпа над нивото на бензина и така тя не подава гориво към двигателя. Разбира се колата изгасва и спира. След няколко минути чакане(през които не работят двигателя и клапана) резервоара връща обема си и помпата се потапя. Палиш и тръгваш. До като пак не се свие резервоара и помпата се вдигне
Разбира се, целия процес се изясни след рециклажа на помпата и установяване на "пукане" от резервоара поради свиването и разширяването.

Разбира се, целия процес се изясни след рециклажа на помпата и установяване на "пукане" от резервоара поради свиването и разширяването.
-
- Автомобил:
- Двигател:
темата е стара ама аз да питам...
на моя голф едни майстори, в един сервиз мериха този клапан за бензиновите пари, решиха, че не работи и го изолираха както е показано на снимките. аз, за да се подсигуря, сега оставям леко развъртяна капачката на резервоара, за да не се получи налягане. та въпроса ми е това с капачката дали е добро решение, или като е изолиран по посочения по горе начин е достатъчно да се избегнат проблемите.

- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Принципно този канистер е пълен с активен въглен и парите се пречистват минавайки през него, не се ремонтира сменя се с нов както е написано по книга.Идеята му е да изсмуква бензиновите пари от резервоара и да ги изгаря допринасяйки за някаква малка икономичност на двигателя.
-
- Автомобил: MK4 PD
- Двигател: 1.9 TDI 131
Малка икономия ли? 
На мен ми изгоря това клапанче и сеги ми се вдигна разхода ,почти двойно!

На мен ми изгоря това клапанче и сеги ми се вдигна разхода ,почти двойно!
- calm
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: 1.8T
- Контакти:
Колега uomoto, печелиш награда за археолог на месеца. Споко, на всеки се случва 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги, този канистър за голф 3, къде точно се намира? Че не знам от къде е изпаднал..... 

- Прикачени файлове
-
- images WV1.jpg (4.51 KиБ) Видяна 807 пъти
- ogogin
- Автомобил: Vw Golf MKV
- Двигател: BWA
Виж снимките от предната страница, някъде под десния фар е, ще се ориентираш по маркучите!
-
- Автомобил:
- Двигател:
ogogin написа:Виж снимките от предната страница, някъде под десния фар е, ще се ориентираш по маркучите!
Благодаря. Спестих малко работа на майстора. Жив и здрав!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”