Хе хе,благодаря ти за вниманието

Тъкмо щях да тръгвам към колата,да свалям кори/мори и да разглобявам маркуча към кулера да видим дали се събрало масло......последният път нямаше нищо,но то май не беше скоро

И аз следя нещата из темите,прочел съм почти всичко....има малко разминаване,например ако е дюза казват,че ще има тресене,неравномерна работа на двигател,висок моментен разход на място.....a при мен всичко е "гладко" ,а моментен разход го гледах беше и на 0.5 скоро.....основно си е 0.6 l./h!Въпреки това проблема може и да е в тях,да има нещо "тънко" което пропускаме...

С
Dobromirski се знаем покрай софтуерните ми промени по колата,но явно ще запрятаме ръкави и почваме механичните проблеми
Ок,отивам,че не ме свърта вече,грижа голяма ....

За да не правя нов пост,редактирам този.....след разглобяването на маркучите-този веднага след турбото сух на барут,а този при кулера като го махнах капнаха 7-8 капки...избърсах всичко,бърках в кулер и тръба и д'ет се вика-не можах да изцапам парцалчето като хората,с други думи събралото се масло е малко според мен

Извода е,че турбото не "плюе" обилно,но е факт,че нивото при щеката намалява ( за 1800 км. половин сечение от кривките в горно и долно положение!)