Golf 4 1.6 AKL, Масло за скоростна кутия DUU
-
- Автомобил: BORA 1.6 16V
- Двигател: AUS 2000
Re: Масло за скоростна кутия DUU, 1,6 AKL, голф 4
Извинявам се за намесата в темата,но явно колегите didich и uomoto не са прочели тема за наливане на масло през отдушката,а бързат да се посмеят.Целта на наливането на масло през пробката е да се смаже горната част на избирача на скоростите.
apolon написа:Извинявам се за намесата в темата,но явно колегите didich и uomoto не са прочели тема за наливане на масло през отдушката,а бързат да се посмеят....

Моля модератора да заключи темата, защото отива в съвсем друга насока, както май 90% от темите във форума

- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
http://books.google.bg/books?id=j5iTLWU ... de&f=false
мисля че тук ще се крие отговорът във точка 9 на чаптър 4, някой да го преведе хубаво.
моята събра 1.7 литра /DLP/ като преди това източих 100-200грама по-малко старо масло от кутията. От горе не съм наливал през черната капачка, но там съм вкарвал един път свинска опашка до долу и излезе суха.
мисля че тук ще се крие отговорът във точка 9 на чаптър 4, някой да го преведе хубаво.
моята събра 1.7 литра /DLP/ като преди това източих 100-200грама по-малко старо масло от кутията. От горе не съм наливал през черната капачка, но там съм вкарвал един път свинска опашка до долу и излезе суха.