http://cgi.ebay.com/ebaymotors/VW-Volks ... otohosting
Моля, по запознатите да ми кажат - това става ли на Голф 2 и как мога да се сдобия с него.
Ако някой колега от форума има възможността да поръча оттам и да гарантира пристигането им в БГ съм готов да си платя...
Искам такива дръжки!
Имам нужда от помощ за EBAY!
- Angeljordan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
стават да.
Цената е лекинко дебела.. можеш да ги намериш в ебай на buy now с около 3-4 долара надолу.. при същата цена за доставка..
Аз съм с такива, и съм супер доволен.
http://forum.vwclub.bg/garage.php?m ... D=1&MID=54
а се пазарува през пейпал, или с превод като мен.. дето превода ми излезна 30 долара само той
Цената е лекинко дебела.. можеш да ги намериш в ебай на buy now с около 3-4 долара надолу.. при същата цена за доставка..
Аз съм с такива, и съм супер доволен.
http://forum.vwclub.bg/garage.php?m ... D=1&MID=54
а се пазарува през пейпал, или с превод като мен.. дето превода ми излезна 30 долара само той

- Angeljordan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
продавача е от хонк конг,,,повечето му неща за за илиенци..без да имаш познат който да ти направи плащането с пайпал е напълно безмислено...
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ...
rudolf написа:продавача е от хонк конг,,,повечето му неща за за илиенци..без да имаш познат който да ти направи плащането с пайпал е напълно безмислено...
Ама баш тези дръжки са много добри, и в БГ.. май ги има само на мойто поло

за магазин да не говорим
mileff написа:От този търговец в Ибей съм купувал веднъж и нямах никакви грижи. Човека е много коректен. В това отношение мисля, че няма да имаш проблем. Лошото е, че цените за shipping от Хонг Конг са доста високи но са поносими
според мен реалните цени за шипинг не са толко високи,просто половината от стойността е прехвърлена като път ,,,за да избегне ебай- таксите,,,а й на пръв прочит изглежда по евтино...
rudolf написа:според мен реалните цени за шипинг не са толко високи,просто половината от стойността е прехвърлена като път ,,,за да избегне ебай- таксите,,,а й на пръв прочит изглежда по евтино...
Shipping цените както и да е. Мен друго много ме дразни. Това, че уж сме "бяла" държава, а всъщност не сме чак толкова "бяла" щом като чуеят за нас и бягат надалеч. Говоря за плащането в ебей и затова как просто неможеш да платиш с кредитна карта издадена в България. Примерно аз 2 пъти съм поръчвал от ибей, и двата пъти плащам по 15USD за превода и то защото сумата която превеждам е под 100USD. Ако е по-голяма сума - по-голяма такса. Да не говорим и за рисковете свързани с този начин на плащане. Дано поне след като станем "Европейци" да се променят някой неща в тази насока.
mileff написа:rudolf написа:според мен реалните цени за шипинг не са толко високи,просто половината от стойността е прехвърлена като път ,,,за да избегне ебай- таксите,,,а й на пръв прочит изглежда по евтино...
Shipping цените както и да е. Мен друго много ме дразни. Това, че уж сме "бяла" държава, а всъщност не сме чак толкова "бяла" щом като чуеят за нас и бягат надалеч. Говоря за плащането в ебей и затова как просто неможеш да платиш с кредитна карта издадена в България. Примерно аз 2 пъти съм поръчвал от ибей, и двата пъти плащам по 15USD за превода и то защото сумата която превеждам е под 100USD. Ако е по-голяма сума - по-голяма такса. Да не говорим и за рисковете свързани с този начин на плащане. Дано поне след като станем "Европейци" да се променят някой неща в тази насока.
аз слава бого съм с пайпал,но с германците не мога да се оправям...мен пък друго и друго ме дразни...че при dhl сме в зона 2 на европа,,за разлика от гърция например...
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
сега да ви светна нещо....
ще се променят нещата, в момента в който влезнеме в ЕС. Тогава може да се превежда между банки без да ти взимат такса само по IBAN и SWIFT или както там се викаше, поне от немска банка ако превеждам в банка на страна от ЕС не ми взимат такса. Съмнява ме, че българските банки ще успеят да измислят някаква вратичка, с която пак да прибират 15 долара такса. И аз превеждах преди около месец пари в Бг и ме удрусаха около 16€ за превод на сумата от 90€. Но няма начин...платих си ги като поп. Би трябвало и с пощенските услуги да се променят нещата. Аа лично ненавиждам DHL, за Германия пращам през Hermes, UPS за извън Германия са ми много скъпи и затова там единствено DHL е приемливо...но в момента в който влезнеме в ЕС смятам, че трябва UPS да стане доста достъпно.
rudolf: къф е проблема с немците бе
супер точни са....
ще се променят нещата, в момента в който влезнеме в ЕС. Тогава може да се превежда между банки без да ти взимат такса само по IBAN и SWIFT или както там се викаше, поне от немска банка ако превеждам в банка на страна от ЕС не ми взимат такса. Съмнява ме, че българските банки ще успеят да измислят някаква вратичка, с която пак да прибират 15 долара такса. И аз превеждах преди около месец пари в Бг и ме удрусаха около 16€ за превод на сумата от 90€. Но няма начин...платих си ги като поп. Би трябвало и с пощенските услуги да се променят нещата. Аа лично ненавиждам DHL, за Германия пращам през Hermes, UPS за извън Германия са ми много скъпи и затова там единствено DHL е приемливо...но в момента в който влезнеме в ЕС смятам, че трябва UPS да стане доста достъпно.
rudolf: къф е проблема с немците бе

- Angeljordan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”