Имам нужда от помощ за EBAY!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Angeljordan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Имам нужда от помощ за EBAY!

Мнениеот Angeljordan » Пон 30 окт 2006 14:48

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/VW-Volks ... otohosting

Моля, по запознатите да ми кажат - това става ли на Голф 2 и как мога да се сдобия с него.
Ако някой колега от форума има възможността да поръча оттам и да гарантира пристигането им в БГ съм готов да си платя...
Искам такива дръжки!

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Пон 30 окт 2006 17:14

стават да.
Цената е лекинко дебела.. можеш да ги намериш в ебай на buy now с около 3-4 долара надолу.. при същата цена за доставка..

Аз съм с такива, и съм супер доволен.
http://forum.vwclub.bg/garage.php?m ... D=1&MID=54

а се пазарува през пейпал, или с превод като мен.. дето превода ми излезна 30 долара само той ;)

Потребителски аватар
Angeljordan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Angeljordan » Пон 30 окт 2006 17:38

Това са към 100-на лева. Не е проблем, но не мога да се оправя сам. Трябва ми някой по на ти с електронната търговия...
и ми трябват за 4-ри врати...

Потребителски аватар
rudolf
Автомобил:
Двигател:

...

Мнениеот rudolf » Вто 31 окт 2006 2:47

продавача е от хонк конг,,,повечето му неща за за илиенци..без да имаш познат който да ти направи плащането с пайпал е напълно безмислено...

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: ...

Мнениеот wili98 » Вто 31 окт 2006 9:29

rudolf написа:продавача е от хонк конг,,,повечето му неща за за илиенци..без да имаш познат който да ти направи плащането с пайпал е напълно безмислено...

Ама баш тези дръжки са много добри, и в БГ.. май ги има само на мойто поло ;)
за магазин да не говорим

Потребителски аватар
mileff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mileff » Вто 31 окт 2006 11:13

От този търговец в Ибей съм купувал веднъж и нямах никакви грижи. Човека е много коректен. В това отношение мисля, че няма да имаш проблем. Лошото е, че цените за shipping от Хонг Конг са доста високи но са поносими :wink:

Потребителски аватар
rudolf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rudolf » Вто 31 окт 2006 18:07

mileff написа:От този търговец в Ибей съм купувал веднъж и нямах никакви грижи. Човека е много коректен. В това отношение мисля, че няма да имаш проблем. Лошото е, че цените за shipping от Хонг Конг са доста високи но са поносими :wink:

според мен реалните цени за шипинг не са толко високи,просто половината от стойността е прехвърлена като път ,,,за да избегне ебай- таксите,,,а й на пръв прочит изглежда по евтино...

Потребителски аватар
mileff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mileff » Вто 31 окт 2006 18:27

rudolf написа:според мен реалните цени за шипинг не са толко високи,просто половината от стойността е прехвърлена като път ,,,за да избегне ебай- таксите,,,а й на пръв прочит изглежда по евтино...

Shipping цените както и да е. Мен друго много ме дразни. Това, че уж сме "бяла" държава, а всъщност не сме чак толкова "бяла" щом като чуеят за нас и бягат надалеч. Говоря за плащането в ебей и затова как просто неможеш да платиш с кредитна карта издадена в България. Примерно аз 2 пъти съм поръчвал от ибей, и двата пъти плащам по 15USD за превода и то защото сумата която превеждам е под 100USD. Ако е по-голяма сума - по-голяма такса. Да не говорим и за рисковете свързани с този начин на плащане. Дано поне след като станем "Европейци" да се променят някой неща в тази насока.

Потребителски аватар
rudolf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rudolf » Сря 01 ное 2006 23:30

mileff написа:
rudolf написа:според мен реалните цени за шипинг не са толко високи,просто половината от стойността е прехвърлена като път ,,,за да избегне ебай- таксите,,,а й на пръв прочит изглежда по евтино...

Shipping цените както и да е. Мен друго много ме дразни. Това, че уж сме "бяла" държава, а всъщност не сме чак толкова "бяла" щом като чуеят за нас и бягат надалеч. Говоря за плащането в ебей и затова как просто неможеш да платиш с кредитна карта издадена в България. Примерно аз 2 пъти съм поръчвал от ибей, и двата пъти плащам по 15USD за превода и то защото сумата която превеждам е под 100USD. Ако е по-голяма сума - по-голяма такса. Да не говорим и за рисковете свързани с този начин на плащане. Дано поне след като станем "Европейци" да се променят някой неща в тази насока.

аз слава бого съм с пайпал,но с германците не мога да се оправям...мен пък друго и друго ме дразни...че при dhl сме в зона 2 на европа,,за разлика от гърция например...

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Чет 02 ное 2006 9:00

сега да ви светна нещо....

ще се променят нещата, в момента в който влезнеме в ЕС. Тогава може да се превежда между банки без да ти взимат такса само по IBAN и SWIFT или както там се викаше, поне от немска банка ако превеждам в банка на страна от ЕС не ми взимат такса. Съмнява ме, че българските банки ще успеят да измислят някаква вратичка, с която пак да прибират 15 долара такса. И аз превеждах преди около месец пари в Бг и ме удрусаха около 16€ за превод на сумата от 90€. Но няма начин...платих си ги като поп. Би трябвало и с пощенските услуги да се променят нещата. Аа лично ненавиждам DHL, за Германия пращам през Hermes, UPS за извън Германия са ми много скъпи и затова там единствено DHL е приемливо...но в момента в който влезнеме в ЕС смятам, че трябва UPS да стане доста достъпно.

rudolf: къф е проблема с немците бе :) супер точни са....

Потребителски аватар
Angeljordan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Angeljordan » Чет 02 ное 2006 11:01

И последно сега! Кой ще се навие да ми купи дръжките.
Или да обмислям вариант да си сваля целият заключващ механизъм от Пасат B3?

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”