ВЪЗХИТЕН
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
По принцип е така, но например позицията на водача пир Кади е много по - висока отколкото при Партнера, втория ред седалки е още по - висок, а пък на третия ред има място не само за деца, а и за възрастни, но с ограничен до 170 см ръст. Вътрешният обем на купето също е по - голям от на Партнера, както и мястото за багаж при свалени седалки. Много по - лесно е махането на третия ред седалки, само с едно движение. Електромеханично управление и т.н, и т.н. А и цената е различна,
както и продажбите на Кади са повече /тук говоря за Европа, скоро и в БГ, особено при варианта с фабрична метанова уредба/

- mtonchev
- Автомобил:
- Двигател:
Колата е перфектна. Аз си бях харесал старата октавия комби със същия двигател - 1.9ТДИ, но сега вобще не съжалявам за избора. Моята се води комби, което значи, че вътре е по-спартански обзавадена. Версията Life е по-наточена откъм подлакътници, джобове и т.н. Надявах се да има и други подобни в клуба щото имам питане. искам да сложа озвучаване в задната част на купето, но няма предвидено място. ако някой има идеи да дава. Ако трябва ще преместя питането в друг раздел.
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
mtonchev написа:... Надявах се да има и други подобни в клуба щото имам питане. искам да сложа озвучаване в задната част на купето, но няма предвидено място. ако някой има идеи да дава. Ако трябва ще преместя питането в друг раздел.

А, забравих -> честита придобивка и добре дошъл.

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
добре дошъл, със здарев да си караш кади-то
ето така е по-добре
п.с. Лило, в бисерите ааа-бързам пич, знаше в модуля как е

ето така е по-добре
п.с. Лило, в бисерите ааа-бързам пич, знаше в модуля как е

Последна промяна от Pichaga на Пон 30 окт 2006 15:41, променено общо 1 път.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- mtonchev
- Автомобил:
- Двигател:
НЕВЪЗМУТИМ

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте,
на скоро се регистирах в вашия форум и изклучително се радвам,че коментирате един от най-продаваните модели на VW в България за последната една година.Преди 2-3 седмици си купих VW Caddy LIFE 1.9 TDI и сам изклучително доволен от т.н. баничарка,вапреки че ако сте се возели и сте го карали поне малко не бихте говорили така.Стана ми смешно когато го сравнихте с Партнера и др подобни на него,мога да ви кажа че другата ми кола е също баничарка-Пежо Партнер и дори не смея да правя сравнение.Caddy-то има съвсем друг замисал и е идеално за семейна кола.Надявам се притежателите на такъв вид VW са сагласни с мен.Пожелавам ви безаварийно каране момчета,беше ми приятно да ви напиша няколко реда.
на скоро се регистирах в вашия форум и изклучително се радвам,че коментирате един от най-продаваните модели на VW в България за последната една година.Преди 2-3 седмици си купих VW Caddy LIFE 1.9 TDI и сам изклучително доволен от т.н. баничарка,вапреки че ако сте се возели и сте го карали поне малко не бихте говорили така.Стана ми смешно когато го сравнихте с Партнера и др подобни на него,мога да ви кажа че другата ми кола е също баничарка-Пежо Партнер и дори не смея да правя сравнение.Caddy-то има съвсем друг замисал и е идеално за семейна кола.Надявам се притежателите на такъв вид VW са сагласни с мен.Пожелавам ви безаварийно каране момчета,беше ми приятно да ви напиша няколко реда.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”