golf 4 1.6 sr 99г газова уредба
-
- Автомобил: Golf 4 1.6 SR
- Двигател: 1998
Re: golf 4 1.6 sr 99г газова уредба
Какви са тия разходи бе хора !?
Моят двигател е 1.6 SR 101 коня, градско гори 8-8.5 ,извънградско не повече от 7/100 км. Рекорда ми е с 9 литра минах 140 км. Газово за сега няма да слагам, макар е намерих за 700 лв. газов-инжекцион на мястото на резервната.

- vaiper 1
- Неграмотен
- Автомобил: Pasat
- Двигател:
Газта не е като бензина там натискат повече 

Извинявам се,че пиша тук,но за да не отварям нова тема - > 
Реших се и аз да сложа ГИ на AKL 1.6,но нз към коя марка да се насоча.Много противоречиви и объркващи мнения прочетох последните 3 4 дена.Вариантите са - Fobos 1,Lovato,Landirenzo или BRC,а бюджета 1200 лв.Ще помоля хора с този двигател ( или наблюдения ) да ме посъветват кое ще е по-доброто решение от към надежност и по-малко висене в сервизите.Благодаря

Реших се и аз да сложа ГИ на AKL 1.6,но нз към коя марка да се насоча.Много противоречиви и объркващи мнения прочетох последните 3 4 дена.Вариантите са - Fobos 1,Lovato,Landirenzo или BRC,а бюджета 1200 лв.Ще помоля хора с този двигател ( или наблюдения ) да ме посъветват кое ще е по-доброто решение от към надежност и по-малко висене в сервизите.Благодаря

Landi или BRC, са по-добрия избор и не са много капризни към газта(лично мнение)естествено и качествената настройка е от значение;
Г4 който е в гаража с ГИ БРЦ ,карам го предимно градско/Бургас/и ми гори около 10-11л,извънградско 8л с включен постоянно климатроник.Много съм доволен от газовото,не правя разлика между газ и бензин. 

-
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AKL 2000
Извинявам се,че пиша тук,но за да не отварям нова тема - >
Колега щете посъветвам ако не си сложил още газ, майстора да е добър и като свалят всм колектори да сменят О-пръстените задължително и стой при притях да ги контролираш. Аз съм със същия мотор и вече 4 месеца бера само ядове. Относно ГИ тези които си набелязал не мога да кажа моят е някаква измислена марка STIL GAS за 900 лв и харчи градско 14+, извън градско 8, това е с клима. За BRC чи искаха 1350лв много ми се видяха. Успех!
Колега щете посъветвам ако не си сложил още газ, майстора да е добър и като свалят всм колектори да сменят О-пръстените задължително и стой при притях да ги контролираш. Аз съм със същия мотор и вече 4 месеца бера само ядове. Относно ГИ тези които си набелязал не мога да кажа моят е някаква измислена марка STIL GAS за 900 лв и харчи градско 14+, извън градско 8, това е с клима. За BRC чи искаха 1350лв много ми се видяха. Успех!
Тази тема я бях забравил,в крайна сметка сложих Фобос(защото до там ми стигнаха средствата).След като монтираха газовата известно време нямах никакви грижи,но когато захладня -> започна сутрин да тресе,трудно да пали,нестабилни обороти и меришеше на бенз. около колата.Газаджията ми каза,че било от газ-та на Еко(от там зареждам попринцип)била с повече сяра или нещо от сорта и,че проблема не е от тях.Да ама не.Почти две седмици се чудих от къде може да е(варианти много - дебитомер,дросел клапа и т.н.).Добре че ми протече гарнитурата и взех,че я смених и докато си разглабях какво да видя- единият от О пръстените на колекторите смачкан.Честно много съжелявам,че оставих колага в чужди ръце вместо сам да си сложа инжекциона.Ако не бях го видял това кой знае какви суми щях да навъртя докато открият какво в всъщност.
Върни се в “Автогазови уредби”