Вече проверяват и амортесьори на Г Т преглед

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
IvoG
Автомобил: Golf III
Двигател: 2.0 AGG

Мнениеот IvoG » Вто 31 окт 2006 11:53

Не знаех! Аз там си смених амортисьорите но преди това установих състоянието им в Закс.

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Вто 31 окт 2006 14:03

хмм.. я някой да подшушне на ЛС къде може да се мине по втория начин.. че сигурно ще ме върнат ( на предния джамец имам една пукнатина, а имам и един изпуснал амортесьор... :cry: ).

Потребителски аватар
Geleto
Автомобил: Passat B4
Двигател: 1.8 MI 1994
Контакти:

Мнениеот Geleto » Вто 31 окт 2006 14:08

Muncho написа:хмм.. я някой да подшушне на ЛС къде може да се мине по втория начин.. че сигурно ще ме върнат ( на предния джамец имам една пукнатина, а имам и един изпуснал амортесьор... :cry: ).

Точно за това невярвам да те върнат

4ep
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 4ep » Вто 31 окт 2006 21:21

Muncho написа:хмм.. я някой да подшушне на ЛС къде може да се мине по втория начин.. че сигурно ще ме върнат ( на предния джамец имам една пукнатина, а имам и един изпуснал амортесьор... :cry: ).

Навсякъде колега, навсякъде! :wink: Ако те върнат ще е за пари! Аз на скоро ходих само за тест на спирачки и три пъти ме питаха ЩО? като нямам нужда от преглед. Чак ми стана неудобно къв глупак съм. :oops:

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Вто 31 окт 2006 21:56

Дано да мина.. че точно сега не искам да сменям амротесьори ( на пролети напрово всички )...
Мисля първо да пробвам безплатния ГТП от гражданската и ако там не мина ще ходя другаде :).

4ep
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 4ep » Вто 31 окт 2006 22:02

Muncho написа:Дано да мина.. че точно сега не искам да сменям амротесьори ( на пролети напрово всички )...
Мисля първо да пробвам безплатния ГТП от гражданската и ако там не мина ще ходя другаде :).

:no-no Безплатен ли? Е така вече ще те върнат да знаеш. А те за какво са там? :wink:

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Сря 01 ное 2006 0:53

4ep написа:
Muncho написа:Дано да мина.. че точно сега не искам да сменям амротесьори ( на пролети напрово всички )...

:no-no Безплатен ли? Е така вече ще те върнат да знаеш. А те за какво са там? :wink:

Поне там ще си видя спирачките как са ;).. пък така и така е аванта..

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”