Това си е жива евтинийка бре. Вчера ходих до "Макси" (по друг повод). През седмицата е 15, а уикенда е 18 лева за възрастни. Не ми се гледаха цените вътре щот ми се премрежи погледа
На Конза е 15лв събота и неделя, обаче за шезлонг и чадър не се плаща. Иначе бирата е по 2лв, хот-дог 1.80, огромен шницел с пк е 6.10, даже си е ефтинджос леко.
Водя детето когато имам възможност. Вход 8 лв. отделно шезлонг и наистина не ти дават да внасяш нищо вътре. Водната пързалка е 10 спускания 2 лв. Абе едно влизане с детето 30 лв. не мърдат. Събота и Неделя е лудница не може да си намериш място. Басейна е чист проверяват го през деня на няколко пъти обстановката е прилична. Вътре роми съм виждал но само такива които носят цената на 2 апартамента на врата си под формата на ланци.
8лв. май много ми се вижда,ама то не знам дали има някъде по-евтино.Ходил съм миналата година,басейна не е лош.Преди 10 дни ходих на Кубратово и там е 8 лв.,но поне може вода да си внесеш.
Ходих там, ама беше фирмено парти, затова за цени не мога да кажа Иначе си беше екстра басейнчето, доста широко ми се стори с достатъчно места да не е блъсканица.