Имам проблем от няколко дни немога да влизам във форума от вкъщи...от всякъде става но не и от вкъщи, мислех че има проблем от сайта но не само от вкъщи немога да влизам на какво може да се дължи този проблем??? и sorry (съжелявам) за латиницата ама тук нямам кирилица
заглавието mod edit: golfer
mod edit: wili98
превода е благодарение на @Geleto
Въпрос към админите: проблем с отварянето на форума.
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
я пробвай от вас да отвориш
http://forum.vwclub.bg/
под началната страница разбирам
http://vwclub.bg/
нали?
според мен имаш някаква бъгава настройка в браузъра..
нещо антивирус някакъв софтуер интелегенция да си инсталирал наскоро в къщши?
http://forum.vwclub.bg/
под началната страница разбирам
http://vwclub.bg/
нали?
според мен имаш някаква бъгава настройка в браузъра..
нещо антивирус някакъв софтуер интелегенция да си инсталирал наскоро в къщши?
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
не разбираш...
въпроса не е на власт-а на спокойствие. няма власт тука! е тва не може да стане ясно! за пореден път обяснявам ролята на модовете-пъдари!
админите се грижат за работата на всичко а модовете за чистотата. за да бъде каквото е-а не боза като почти навсякъде (ако искаш прмери-имам).
власт-хах
въпроса не е на власт-а на спокойствие. няма власт тука! е тва не може да стане ясно! за пореден път обяснявам ролята на модовете-пъдари!
админите се грижат за работата на всичко а модовете за чистотата. за да бъде каквото е-а не боза като почти навсякъде (ако искаш прмери-имам).
власт-хах
- smurf
- Автомобил:
- Двигател:
и аз искам да "звънна" малко
далече съм от революционерски глупости, нито ме вълнуват много много, кой, кой е, обаче, колегата по-горе е прав да е недоволен по минимум две причини:
1. "нямам кирилица" - странни компютри са се появили, или е трудно да се борави с машината наречена компютър ( не че аз мога, ама поне малко ), глупаво оправдание според мен
2. свързано с първото, има ЛС и мисля че може да се пращат и на модераторите, а не да се пише тук, или греша?
п.п. нямам за цел да се заяждам, просто обобщавам някой доста дискутирани теми и мисля, че щом е решено как да се пише, трябва така да бъде

1. "нямам кирилица" - странни компютри са се появили, или е трудно да се борави с машината наречена компютър ( не че аз мога, ама поне малко ), глупаво оправдание според мен
2. свързано с първото, има ЛС и мисля че може да се пращат и на модераторите, а не да се пише тук, или греша?
п.п. нямам за цел да се заяждам, просто обобщавам някой доста дискутирани теми и мисля, че щом е решено как да се пише, трябва така да бъде
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Наистина при проблеми и въпроси те трябва да се обръщат към съотгветните хора, но за това май имаше нарочна тема
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Явно някой хора си нямат друга работа или пък искате да помогнете на колегата в беда...
Хайде помислете малко трезво, ако сте на неговото място какво бихте направили и след това пишете глупости.
Друг е въпроса, че той не е знаел към кого да се обърне.
Пък като сте толкова ербап му направете забележка бе, белким се поправи чиляка.

Хайде помислете малко трезво, ако сте на неговото място какво бихте направили и след това пишете глупости.
Друг е въпроса, че той не е знаел към кого да се обърне.
Пък като сте толкова ербап му направете забележка бе, белким се поправи чиляка.
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги каква е причината да пиша точно сега така според вас??? можете ли да ми кажете, а иначе от 7-8 месеца си пиша на кирилица.... Не мислете, че го правя нарочно да ви дразня, имам проблем в момента, влизам от работата, няма кирилица, не мога и няма от къде другаде да вляза, за да потърся съвет за този проблем... Разгледайте ми мненията и вижте на латиница ли са или на кирилица... Мерси на всички, които ми влязоха в положение
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”