Левски-Вердер
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
мамка му на тоя пикльо михайлов
направо ни върна у 1-ви клас...а нещата вървяха толкова добре
сигурен бях, че ще вземем поне точка от този мач, ама нема
еми това е положението, така се случва когато се разчита на връзкари като тоя б....к, дето за нищо не става, а ако някой тръгне да го защитава, нека първо си припомни мача на младежите с Белгия, когато лигльото, въпреки 4-те получени гола, мина между капките и излезе сух от ситуацията, и особено мача във Варна - нема такъв смешен гол дето му вкара оная печка, от 30 метра, право в него. Днешните голове просто не искам да ги коментирам - още съм много афектиран, току що си влизам, премръзнал. Искам първо да ги гледам, макар, че ми се обадиха приятели, според които и 3-тия гол също бил яко смешен...
Абе, въпреки всичко, САМО ЛЕВСКИ :само левски като изключим тоя лигльо, момчетата се раздадоха, и играха добре. И с Барса съм на стадиона, каквото ще да става

Абе, въпреки всичко, САМО ЛЕВСКИ :само левски като изключим тоя лигльо, момчетата се раздадоха, и играха добре. И с Барса съм на стадиона, каквото ще да става

- IvoG
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 2.0 AGG
Ники Михайлов се беше хвалил че бил оператор на скандалния клип с Галя Литова. На въпрос какво ви е мнението за мача(май на левски с Оксер) той отговаря : Мисля че публиката много ме хареса ......
Какво да искаме от него? С неговата грешка обезкуражи момчетата и им провали труда.
Но до някаде може да се оправдае с неопитност и че му трябват мачове и т.н.
Какво да искаме от него? С неговата грешка обезкуражи момчетата и им провали труда.
Но до някаде може да се оправдае с неопитност и че му трябват мачове и т.н.
незнам вратарчето ви ли е снимало филмчето с Литова, но като го гледах вчера той си е за глвната роля в продължението му ... то колективен спорт ама егати ... тия нацелят ли врата тя топката си влизаше като на .. ГЛ в Г ...
Само за втория гол някак може би има оправдание, щото е нисичък и толкова си може, но както разправяха в една постановка "Фенове" - "ПЛАСИИИРАНЕЕЕЕ си трееаа ..."
иначе имаше желание

иначе имаше желание
Върни се в “ОФФ-Топик - други”