значи моят волан е стандартен за тия по-старите голфове (2ки) а ми изпадна от познат един по-нов дето е като на пасатите, обаче като пробвах да го сменя на новия дупката е по-голяма на самия волан,...
дано сте ме разбрали, та питането ми е дали може да се смени по някакъв начин тази дупка - врътка(с зъбците отвътре), че да ми пасне волана
въпрос за смяна на волан
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- boywalking
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Angeljordan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- boywalking
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://bobim1.hit.bg/volan%201.jpg
http://bobim1.hit.bg/volan%202.jpg
това са волана и дупката дето е голяма
http://bobim1.hit.bg/volan%202.jpg
това са волана и дупката дето е голяма
- r_tuning
- Автомобил:
- Двигател:
Re: въпрос за смяна на волан
колега..има 1 втулка дето се набива вурху тези 6лици,която е с по голям диаметър и съответно е с 6лициboywalking написа:значи моят волан е стандартен за тия по-старите голфове (2ки) а ми изпадна от познат един по-нов дето е като на пасатите, обаче като пробвах да го сменя на новия дупката е по-голяма на самия волан,...
дано сте ме разбрали, та питането ми е дали може да се смени по някакъв начин тази дупка - врътка(с зъбците отвътре), че да ми пасне волана
- boywalking
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- boywalking
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
- boywalking
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
значи гледах единприятел като си слага спортен волан, понеже самия волан е някакъв мъничък, и къс и фланеца сякаш го удължи, а волана който искам да сложа като размери е като моя си,... а фланеца не е ли 10-15 сантиметра и да пречи нещо.... ?
едно майсторче от блока ми каза, че трябвало да се сменя тоя болта на който се слага самия волан, а от него и рейка,.........ю
други казват както по-горе пише, за някаква втулка с блици да уплътни работата,....... някой да е имал такъв проблем и как го е решил ?
едно майсторче от блока ми каза, че трябвало да се сменя тоя болта на който се слага самия волан, а от него и рейка,.........ю
други казват както по-горе пише, за някаква втулка с блици да уплътни работата,....... някой да е имал такъв проблем и как го е решил ?
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
boywalking написа:значи гледах единприятел като си слага спортен волан, понеже самия волан е някакъв мъничък, и къс и фланеца сякаш го удължи, а волана който искам да сложа като размери е като моя си,... а фланеца не е ли 10-15 сантиметра и да пречи нещо.... ?
Фланец втулка както искаш така го разбирай.На твоя кормилен прът малкия се слага втулка на която вътрешния диаметър е колкото на пръта а външния е като на волана.Без да сменяш никакви рейки и болтове.Аз ще правя такава операция сега.И втулката я имам ама дано да не е отишла на вторични за железо,че ще се