Колата ми е CL без екстри та аз му слагам всичко серво, абс, климатик, дискови и отзад, подгряване на седалките, ел. стъкла, ел. огледала и други екстри сега стигаме и до борд компа
Запитване за MFA при B3
- Passat_B3_89
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Запитване за MFA при B3
Аз лост имам за МФА 28 пиновият конектор ми е с пълен набор от 1 до 28
имам и на датчиците закачени на колата + инсталацията за МФА лоста абе на кратко само табло нямам
моето е само с ел. часовник.
Колата ми е CL без екстри та аз му слагам всичко серво, абс, климатик, дискови и отзад, подгряване на седалките, ел. стъкла, ел. огледала и други екстри сега стигаме и до борд компа
инсталации имам половин ремарке от кви ли не пасатори 
- HukuTyY
- Автомобил: Vw Passat B4
- Двигател: ABF 16v
Минал съм го този път и аз 
Успех в търсенето
Дето се вика - "Който търси намира "

Успех в търсенето
Дето се вика - "Който търси намира "

- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Аз имам табло с жило и мфа.Освен това аз си окабелявах сам,слагах си датчиците сам,вакумите,лостовете,дори си смених скоростомера с такъв до 220 и оборотомера също от табло MOTORMETER с такова от VDO,да не кажа че от 3 табла 1 сглобих да ми харесва,всичко е взаимозаменяемо и всичко ми работи на 110процента.
Ама не се сещам да го ползвам напоследък,тоест не ме кефи особено вече.
- Passat_B3_89
- Автомобил:
- Двигател:
Danny boy написа:Аз имам табло с жило и мфа.Освен това аз си окабелявах сам,слагах си датчиците сам,вакумите,лостовете,дори си смених скоростомера с такъв до 220 и оборотомера също от табло MOTORMETER с такова от VDO,да не кажа че от 3 табла 1 сглобих да ми харесва,всичко е взаимозаменяемо и всичко ми работи на 110процента.
Тоест колега казвай му цената аз така или иначе ще монтирам моя циферблат за километри и оборотомер чисто нови са км ми е на 1500 км .
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
, не ме разбирай погрешно колега това не означава че го продавам.Re: Запитване за MFA при B3
колеги аз също сложих табло с MFA на моя пасат но немога да искарам разходомера показвами 0.0 пасата е 1.8моно c AAM двигател.Ако някои знае как да го оправя моля да ми каже
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
А вакума навърза ли??
- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
Разкачаш вакуама палиш колата и с уста създаваш вакум,ако пак не отчита то значи или е повреден или нещо по кабелите не е както трябва.Мистерията е пълна 

свалях таблото и проверих че саздава вакум .Видях че на букста на табло на пин26 епразна пуснах кабел но незнам каде да го откарам
- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
ceci9609 написа:свалях таблото и проверих че саздава вакум .Видях че на букста на табло на пин26 епразна пуснах кабел но незнам каде да го откарам
Дай 1во на - и тествай

- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
Дай го на минус и евентуално ако не сработи пробвай на къс сигнал на плюс.Сега ако не си разбрал освен да ти го нарисувам друго не виждам как 

и така не става ще търся някои специалист ел да види могали да искарам информация от компютъра