сутрин рано по магистралата посока София а аз съм от Ихтиман и е около 40 км. до София ето колеги сами можете да прецените направих си тест да видя колко може да свали карал съм с 75/80 постоянна скорост каквото показва борда това показва това съм изгорял
тази година до от Ихтиман до Черноморец и обратно като имаше малко каране в Бургас и в двете посоки съм
карал 100 на места 110 и разхода беше 7 , 860 км с 120 лв. наи важното е как караш, дядо ми лека му пръст че го споменавам каза ми така "ако искаш колата да ти гори малко, когато е равен пътя на магистрала примерно
на последна предавка и оборотите трябва да са преди 3000, когато спускаш или по инерция или колата ако набира дори и да е на скорост не натискай педала а когато имаш изкачване примерно караш с 100 не натискай педала дори и да се качиш примерно на 90 ти като си държиш педала в едно и също положение особено преди 3000 колата ще ти гори много малко и най важното трябва да си познаваш колата, ако е бензин свещи кабели и двигателя
като цяло да е перфект. И нещо последно колкото е възможно използването на инертността на двигателя при спиране т.е. да спираме на скорост до колкото е възможно