Смяна на IP адрес
Смяна на IP адрес
Колеги как мога да си сменя IP то имам и вързан рутер... Мисля че IP то е динамично ни при рестрарт на рутера пак ми излиза същото IP...
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Смяна на IP адрес
ip на wan или на lan
- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
За да смениш IP адрес - обаждаш се на доставчика на интернет и питаш дали е възможно да ти бъде сменен адреса, след което те ти казват, сменяш, оправяш настройки, ако адреса не се ъбтейнва автоматично и толкова.
Иначе можеш да сменяш произволно и самоволно адреса на който излъчва рутера, само дето няма особена файда от целия тоя спорт
Иначе можеш да сменяш произволно и самоволно адреса на който излъчва рутера, само дето няма особена файда от целия тоя спорт

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
До колкото знам, смяна на IP се извършва само при администратор, от доставчика! Смисъл ако IP-то ти е Реално само администратора ще може да го смени, защото самото IP се води на твое име, или на името което се води интернета! Затова малко трудно се сменят IP-та ако е РЕАЛНО. Ако не е, даже и служителя на телефона може да ти го смени ако има права!
-
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
[quote="my heart iS iCe"][/quote]
Не е проблем, трябва ти заявление и могат да ти го сменят, те са длъжни да пазят три години логове кой потребител с какво IP е бил, така че смятай за три години рядко да не ти сменят IP-то...
До колегата Ayho: Дай малко повече инфо кое точно IP искаш да смениш и можем да помогнем, иначе темата става много обширна и не смятам, че някой ще седне да обяснява за ARP и DHCP...
Не е проблем, трябва ти заявление и могат да ти го сменят, те са длъжни да пазят три години логове кой потребител с какво IP е бил, така че смятай за три години рядко да не ти сменят IP-то...
До колегата Ayho: Дай малко повече инфо кое точно IP искаш да смениш и можем да помогнем, иначе темата става много обширна и не смятам, че някой ще седне да обяснява за ARP и DHCP...
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
ayho написа:Колеги как мога да си сменя IP то имам и вързан рутер... Мисля че IP то е динамично ни при рестрарт на рутера пак ми излиза същото IP...
Повечето колеги са те питали кое IP искаш да смениш. Докато не кажеш, няма как да ти се помогне.
Като цяло, ако искаш да сменяш външното IP на рутера (т.е. WAN ip-то), трябва да звъннеш на доставчика и да питаш как става конкретно при него. Ако искаш да си смениш вътрешното ЛАН ip (на някой комп от локалната мрежа) - от настройките на рутера (тук зависи дали имаш DHCP server активен или им задаваш статични ип-та). Така че дай повече инфо.
И кажи с каква цел го правиш. Ако искаш да се скриеш от някого/нещо, със смяната на ИП нищо не постигаш, защото доставчикът ти знае какви са ти били предишните ип адреси.
-
- Автомобил:
- Двигател:
а може ли да го промерниш/скриеш примерно, за да можеш да гледаш американски клипчета, които са само за тяхните територии. аз съм на лан - дсс с рутер? 
http://www.hulu.com/watch/390328 ?

http://www.hulu.com/watch/390328 ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
TiL написа:Може. Има програми, има проксита...
дай някакъв пример ако може и обясни? мерси

- estariol_
- Автомобил:
- Двигател:
wolff1 написа:TiL написа:Може. Има програми, има проксита...
те ти прокси вътре си пише как се прави http://proxy.stranabg.com/
-
- Автомобил:
- Двигател:
estariol_ написа:wolff1 написа:TiL написа:Може. Има програми, има проксита...
те ти прокси вътре си пише как се прави http://proxy.stranabg.com/
те ти ама пак не става. пробвай с линка от хулу да видиш, иначе мерси за помощта

- estariol_
- Автомобил:
- Двигател:
wolff1 за hulu ползвай това с него май ставаше http://www.spotflux.com/l/free-vpn/ чаткаш под стрелката на PC инсталираш и действаш.
П.С-Сега го разгледах този сайт (hulu) по обстойно и явно за да гледаш трябва да си платиш.Всички по готини предавания и сереали за да ги гледаш трябва да имаш hulu plus пакет , всичко друго е бъкано с реклами и е почти безинтересно.
П.С-Сега го разгледах този сайт (hulu) по обстойно и явно за да гледаш трябва да си платиш.Всички по готини предавания и сереали за да ги гледаш трябва да имаш hulu plus пакет , всичко друго е бъкано с реклами и е почти безинтересно.
-
- Автомобил:
- Двигател:
estariol_ написа:wolff1 за hulu ползвай това с него май ставаше http://www.spotflux.com/l/free-vpn/ чаткаш под стрелката на PC инсталираш и действаш.
аз го дадох този сайт като пример, не че съм преритал да гледам чрез него хаха

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Аз само да попитам хората, които питаха "кое по-точно IP иска да си смени", да ми дадат една логична причина защо ще иска да си смени IP-то на вътрешната мрежа, та задават подобни въпроси?
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
И пак не ми отговори, кажи ми поне една причина от тия много-то.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”