! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот rokera671 » Пон 20 авг 2012 13:46

Да 1,5 ДЦИ !Спрямо АБУ то е много по бърза!

master_gamgee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот master_gamgee » Вто 21 авг 2012 9:30

на косъм от ПТП!
Карам си във Варна (отзад возя баба ми и нейна приятелка, което предполага по-внимателно каране) идвам от посока Делфинариума, отивам към Пикадили парк, движа се по булеварда в средна лента (дясната е ускорителна), карам с около 60. От пътя минаващ под моста се задават 3 коли. Там има знак Б1 "Пропусни движещите се по пътя с предимство". Първата кола избързва и минава пред мен на безопасно разстояние. Втората съответно намалява и спира за да ме пусне, тъй като аз съм с предимство. Третата (някакво смотано рено с ТХ регистрация, не запомних номера)...заобикаля спрялата кола и се навира директно в мен - изобщо не очаквах такова малоумно изпълнение...единствената ми реакция беше да скоча на спирачките и да гледам как предния ми десен ъгъл ще се забие в тъпака...слава богу, по някакъв късмет, онзи се измъкна на милиметри, а на псувните и клаксоните ми отвърна с повдигане на рамене и жест "добре де, добре, какво пък толкова е станало..."
Абсолютна идиотия...

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Вто 21 авг 2012 10:17

Това още веднъж доказва-видиш ли рег.ТХ бягай надалеч mhihi

Потребителски аватар
zografski
Автомобил: Golf IV V6 4Motion
Двигател: AUE 2001

Мнениеот zografski » Вто 21 авг 2012 10:33

Благовест написа:Това още веднъж доказва-видиш ли рег.ТХ бягай надалеч mhihi

Много вярно!!! Тия хора от Добрич май всички са си купили книжките :lol: Първата ми кола Suzuki swift 94г. умря благодарение на такъв селски туц...

master_gamgee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот master_gamgee » Вто 21 авг 2012 10:58

амии...не искам да го удрям на нещо като локален патриотизъм, нито искам да плюя хората от Добрич, предполагам че има много добри шофьори, а предполагам че и тук има хора от Добрич, които не искам да обиждам...обаче и преди да стана шофьор и когато започнах да вземам курсове, всички приятели ми казваха - видиш ли ТХ, имай едно на ум...впрочем много често ми се случва коли с ТХ да ми отнемат предимство, да правят малоумни маневри и да показват тотално незачитане или непознаване на знаците и законите (постоянно ги гледам как влизат в една забранена улица на центъра, при положение че има знак и добре се вижда).
Както и да е - някой може да каже "кво ти пречи" - пречи ми когато създават опасност за околните или затрудняват максимално движението...

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Вто 21 авг 2012 14:21

Недейте така бе хора!Ами има много малоумници и с В регистрация.Номера на колата не определя поведението на водача.А има и много коли които се карат от Варненци с чужди регистрации.

master_gamgee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот master_gamgee » Вто 21 авг 2012 14:46

е аз не съм казал че всички ТХ са идиоти, а всички В са идеални шофьори...само казвам че един ТХ щеше да предизвика сериозно ПТП с мен, а и че често наблюдавам (и сам се сблъсквам с) идиотии на коли с ТХ...пак казвам (казах го и по горе), нито искам да обиждам, нито искам да обобщавам. Да не говорим че много хора обичат да правят обобщението - голф2/3 - следователно шофьора е идиот, нагъл тарикат и джигит...аз самия имах една подобна случка, малко след като купих голфчето - още млад шофьор, опитвам се да паркирам в центъра на Варна в пиков час - виждам един мерцедес който се измъква от едно тясно място и го чакам да си направи маневрата без да го притеснявам, за да мога после аз да вляза там. Зад мен няма коли (улицата е еднопосочна). Насреща ми обаче идва един велосипед и единствения начин да мине е или по свободния тротоар или аз да дам назад около 50метра, което в онзи момент не исках да направя, първо защото изпитвах трудност с маневрирането, второ защото бях притеснен... и спира пред мен онзи и ни напред, ни назад. Опитвам се да му обясня че съм млад шофьор и че съм запречил улицата, а тя е тясна и само чакам другата кола да се измъкне, за да паркирам там и да освободя улицата. Онзи обаче застанал пред мен и не ме пуска и почна да се заяжда че видиш ли понеже карам голф се мисля за голям тарикат...не виждам какъв му беше проблема да мине по тротоара или да изчака една минута да паркирам, ама видиш ли аз съм нагъл голфаджия и следователно човек трябва да се заяжда с мен.

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Вто 21 авг 2012 14:59

Да казват ,че голфаджиите са нагли и джигити!!Шегувам се!! :D Малоумници има с всякакви автомобили.Мен например Ауди ми прави такова впечатления ,но не мога да сложа под един знаменател каращите Ауди.

Потребителски аватар
eminem94
Автомобил: Audi A4 B5 Avant
Двигател: AVG
Контакти:

Мнениеот eminem94 » Вто 21 авг 2012 21:51

Ебати писна ми некви да карат с неправилно регулирани фарове ,които светят в небесата :X :X :X Сега се прибирам и некъв си кара ама супер много ме заслепява и му светнах ,доста пъти де ,докато вдена и тоя си включи дългите,да ми покаже,че е на къси ,... а познайте ,включи се само десния дълъг,левия си светеше от преди това :X

Потребителски аватар
batko_miro
Автомобил: VW Golf
Двигател: CHGA 2010

Мнениеот batko_miro » Вто 21 авг 2012 22:10

Сигурно е накаква DRL-технология mhihi mhihi mhihi Майтапа настрана, откакто задължиха шофирането на светлини и в светлата част на деня, ми прави впечатление, че масово се кара с нерегулирани фарове, някои карат с пуснати къси И ДЪЛГИ на 100%, други само на габарити, трети на халогени+габарит, има и хора, които са пуснали всички лампи по елхата, коледа идва все пак :banghead:

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Вто 21 авг 2012 22:26

Ами днес един през деня ме заслепи грозно ,а какво остава ако е вечер!

master_gamgee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот master_gamgee » Вто 21 авг 2012 22:55

batko_miro написа:Сигурно е накаква DRL-технология mhihi mhihi mhihi Майтапа настрана, откакто задължиха шофирането на светлини и в светлата част на деня, ми прави впечатление, че масово се кара с нерегулирани фарове, някои карат с пуснати къси И ДЪЛГИ на 100%, други само на габарити, трети на халогени+габарит, има и хора, които са пуснали всички лампи по елхата, коледа идва все пак :banghead:

брутално :Mr Green Fun
ама още по-брутално е като не ти бачка ши@@ното улично осветление...тогава се напрягаш да видиш нещо по пътя пред себе си и нищо не виждаш, заслепен от гадните елхи насреща...

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Сря 22 авг 2012 15:19

Сега се прибирам след навъртяни близо 1400 км.Ами кара се доста брутално ,но той трафика те принуждава.Един камион и след него колона.Ами караш ,караш с 50км и надолу и ти писва и скачаш на газта!и аз направих няколко рискови ситуации но няма как.Отлично представяне на новият автомобил!!!Супер икономичен и много бърз!Дано така да е и занапред!

Потребителски аватар
S_T_I_N_G
Автомобил: GOLF 4 1.8 T
Двигател: AGU GU GU GUUUUUU

Мнениеот S_T_I_N_G » Сря 22 авг 2012 22:44

Прибирам се днес от работа :) и на кръстовището на Никола Петков и цар Борис III
Един як хитрец мислех да го подкарам после си казах боже защо да си късам нервите с тоя галфончо :) и така :)
Прикачени файлове
tarikat.jpg

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Чет 23 авг 2012 21:49

S_T_I_N_G написа:...

Сега минах от там ТОЧНО по същия начин като този Голф 2, но защо...

Един Жип с регистрация: ВР4053ВС кара зад мен от Бояна по Околовръсното. Аз съм 2-ра кола - пред мен Toyota Tundra. Този с Тойотата кара в средата и аз след него, че на спускането има дупки вдясно. Въпросният ВР(аг) караше лепнат зад мен и ту отляво, ту отдясно прави опити да ме изпревари.
Заинатих се, защото има видимост пред мен и вижда, че няма къде да ходи, още повече светеше червено на Борис III. В крайна сметка мина вдясно с мръсна газ и почна да ме изтласква от средната лента (продължавам направо). Влязох в лявата такава, която е към Владая и спирам да го попитам какъв му е проблема и защо не си държи лентата. Нооо, гледам... една кака руса седи отпред вляво :ginny и си казах - няма какво да се занимавам с безгръбначни... ноооооо воланът отдясно и някакъв див селяндур ме храни :Mr Green Fun . Кипна ми и му казах някои :censored: , при което нежната половинка се намеси: "Прибирай се откъдето си дошъл!" - АХАХАХХАХАХАХАХХА.
Ако имаше патрулка наоколо - щях да му кажа аз кой къде да ходи.
Проста нация и това е...

Върни се в “Пътеводител”