ABF95 написа:Не мога да го твърдя на 100% но от всички Golf4 V6 които гледах, всички са с рекаро. Не мога да си представя тази кола с обикновените седалки![]()
Колегата има куче и му трябва кожа...
Грешиш, повечето са без Рекаро.
ABF95 написа:Не мога да го твърдя на 100% но от всички Golf4 V6 които гледах, всички са с рекаро. Не мога да си представя тази кола с обикновените седалки![]()
MK4 написа:ABF95 написа:Не мога да го твърдя на 100% но от всички Golf4 V6 които гледах, всички са с рекаро. Не мога да си представя тази кола с обикновените седалки![]()
Грешиш, повечето са без Рекаро.
ALESYZ написа:Малко в страни от темата...Колега, явно ти се дават 7 - 8000 лв. така като гледам, защо не си вземеш един седан, а си се вгледал в тоя хечбек? Нищо против Golf, но не мисля, че освен един мощен двигател ще получиш нещо друго.
zografski написа:ALESYZ написа:Малко в страни от темата...Колега, явно ти се дават 7 - 8000 лв. така като гледам, защо не си вземеш един седан, а си се вгледал в тоя хечбек? Нищо против Golf, но не мисля, че освен един мощен двигател ще получиш нещо друго.
Не знам дали си карал такъв голф, и ще ти кажа че тежко си се объркалАз вече карах този който мисля да купувам в понеделник и мога да ти кажа, че освен мощния двигател има и возията на S класа, просто чувството да караш такъв автомобил е уникално, а и да не забравяме че е 4 MOTION и в колата се усеща сигурност и стабилност като на кола струваща 50 -100К. Но ако си карал и не си останал със същото впечатление нямам нищо против, всеки си има лични предпочитания и усещания.
Поздрави и развръзката явно ще е в понеделник, мерси на всички колеги които се включиха активно в темата и им благодаря за съветите и т.н.![]()
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 51 госта