Купих си хладилна чанта от Практикер, която се включва в запалката, но нямаше възглавнички/не знам дали се казват точно така/, които се слагат в камера и след това в чантата за да поддържат ниска температура.Ще проверя в Бриколаж, за Метро нямам карта.Моля за инфо къде другаде до търся.
Благодаря!
От къде да намеря охладители за хладилна чанта
От къде да намеря охладители за хладилна чанта
Последна промяна от Stif на Вто 21 авг 2012 22:05, променено общо 1 път.
- sando_jilata
- Автомобил:
- Двигател:
Re: От къде?
батко казват се охладители и ги има в Калфланд
.А щом се включва в запалката трябва да е с вентилатор.

Re: От къде
Благодаря батковото!
Последна промяна от Stif на Вто 21 авг 2012 22:04, променено общо 2 пъти.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Оправи си заглавието съгласно правилата на форума, които явно не си чел, че иде тоя с катинара.
По темата - тия дето се включват в запалката или поне тези, които съм виждал са без ледените възглавнички. Имат си елемент на Пелтие, който поддържа температурата в контейнера (или поне се опитва).
По темата - тия дето се включват в запалката или поне тези, които съм виждал са без ледените възглавнички. Имат си елемент на Пелтие, който поддържа температурата в контейнера (или поне се опитва).
Последна промяна от radi_nrj на Сря 22 авг 2012 8:25, променено общо 1 път.
radi_nrj написа:Оправи си заглавието съгласно правилата на форума, които явно не си чел, че иде тоя с катинара.
По темата - тия дето се включват в запалката или поне тези които съм виждал са без ледените възглавнички. Имат си елемент на Пелтие, който поддържа температурата в контейнера (или поне се опитва).
Точно така, но в упътването пише че се слагат предварително охладени продукти. Охладителите предполагам ще помогнат на този елемент за поддържане на по-ниска температура-
- mccoy
- Автомобил: HONDA CRV III 2.2 I-CTDI
- Двигател: N22A2
Re: От къде да намеря охладители за хладилна чанта
Има ги в Кауфланд
По принцип на такава чанта не и трябват охладители но определено ще са от полза ако ги има.
По принцип на такава чанта не и трябват охладители но определено ще са от полза ако ги има.
- AE86
- Автомобил: Jetta mkII
- Двигател: PN 1989
в Carrefour има в момента в акция
малките 0,80 лв,а големите 1,50 лв 

- zloby3400
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AEK 1996
- Контакти:
Торбички с лед или две малки замразени бутилки с вода ще ти свършат същата работа.
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
zloby3400 написа:Торбички с лед или две малки замразени бутилки с вода ще ти свършат същата работа.
Колегата е абсолютно прав. Аз с едно 2 л. шише замразена вода и около 12-тина кена охладена бира, изкарах риболов от 14-16 часа с охладени напитки с обикновена хладилна кутия(без захранване).
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”