Как да поправя ел стъкло на голф 3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
doniuli
Автомобил:
Двигател:

Как да поправя ел стъкло на голф 3

Мнениеот doniuli » Вто 21 авг 2012 16:49

Жилото е много износено колата е с две врати .Мисля ако сменя само жилото дали нещата ще станат .Как мислите Вие?

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Re: Как да поправя ел стъкло на голф 3

Мнениеот emo-gar » Вто 21 авг 2012 18:39

Помисли си за "калерката" в механизма-пластмаса,също така и за пресово монтираните пръстенчета на водачите,за точният размер на жилото-то е ясно.И тия жила от магазин за железария ги виждам ръждави след месец.
В софия,район Княжево,някъде срещу крайната спирка на трамвая има сервизче-носил съм там свален механизъм(Сеатски,всичко помляно)-за 50 лефчета го направиха...с малки забележки-едни втулчици на краищата на бронята не са имали,та със някакви пластмасови тръбички са импровизирали.Работят повече от година,след внимателен монтаж към вратата и стъклото(там да е право стъклото,и да не се развяват разни жила..).Пиша го,защото ти е наблизо.

Потребителски аватар
gozzu
Автомобил: Vw Golf 4 2_8 V6 4Motion 204 hp
Двигател: BDE 2002 г

Мнениеот gozzu » Вто 21 авг 2012 21:58

Там в Княжево ги направиха мойте, Г3 двуврат за по около 60лв. с две години гаранция, като те си сваляха и качваха всичко.

Потребителски аватар
doniuli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот doniuli » Сря 22 авг 2012 9:31

Ми аз желая да го ремонтирам сам и мисля че ще успея .Продават се жила на 2мм във големите хипермаркети и към тях има и тези така наречени пъпки които се стикат със клещи и стават стационарни .Но дали може да си закупя ролка нова и от къде?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”