Клубен сервиз Герман - VAG Сервиз Герман

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
emi9
Автомобил: New Beetle
Двигател:

Re: КЛУБЕН СЕРВИЗ - Герман - Niksi и Мишо - НОВО!!!

Мнениеот emi9 » Вто 10 юли 2012 21:22

Izu написа:Хайде и аз да ги похваля. Днес само се срамих пред тях с моите измислени проблеми - погледнаха, поусмихнаха се и бързо-бързо констатираха, че количката е екстра и аз самичка си се вкарвам във филми. Ама... ново шофьорче, първа количка, ще прощават за загубата на време. :mrgreen: После си подкарах колата, всичко й беше наред, и изведнъж ПИУУУУ нещо изпищя - някаква грешка и аз на шаш, ама ШАШ-ШАШ, звънкам на Ники и търча към Герман - за 5 минути оправи всичко - някаква грешка тъпа, дето само ми изкара ангелите в най-голямото задръстване... И така... търпеливи хора, страшно отзивчиви и разбрани (аз такива като мен, ако ми дойдат не бих ги търпяла, ама тез момчета ще да имат нерви от ковано желязо). :mrgreen:

:bowdown

Ставам им абонат. За което предварително им се извинявам, че най-вероятно ще продължа да ги занимавам с моите имагинерни и полу-имагинерни проблеми. mhihi :bowdown

Споко Izu - имат тренинг от мен :Mr Green Fun Като се сетя преди 4 години как започнах да вися в Герман за щяло и нещяло .....И така до ден днешен :) Как ме изтраяха тогава и как Никси ми вдига телефона все още направо не знам.
Честита ти първа кола, лека и безаварийна

Потребителски аватар
kingto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kingto » Пон 30 юли 2012 13:41

Опитвам се от няколко дни да се свържа с Ники, но не си вдига телефона. Някакви съвети? Дали мога да отида през седмицата направо в Герман или е по-добре да се чуем все пак да не ги тормозя на място?

ПС. Свързахме се, всичко е точно :)

Последна промяна от kingto на Пон 30 юли 2012 15:51, променено общо 1 път.

Печорин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Печорин » Сря 08 авг 2012 14:54

От 3-4 седмици въобще не мога да се свържа с тях. Няма лошо, лято е, но пък и не е кой знае какво да пуснат едно съобщение за отпуски.
Иначе никой не се съмнява в тях! Simply the best!

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Сря 08 авг 2012 21:29

Няма нужда всеки на който не отговорим да пише в темата.
Лято е да и се печем по 12 часа на 38 градуса, и не сме в почивка и не можем да смогнем на всички които цяла година карат и като тръгнат на море се сещат че колите им трябва да се погледнат и пооправят. Не сме единствените. Днес конкретно не съм вдигал телефона и на жена си защото ми идва в повече. И не мога да се обяснявам на всеки че примерно до края на тази седмица даже и едни накладки не мога да поема, ако не сме имали уговорка, а той да казва "Еееее чак другата седмица ли?". Има моменти в които нещата се закучват с даден автомобил, а когато се съберат 2 или 3 такива може човек да загуби и цяла седмица за тях, а е набил пари в части и т.н. и трябва да ги направи и издаде изрядни.
Не се обяснявам, не се извинявам, такова е положението за момента, предполагам до края на седмицата ще е така.

Потребителски аватар
johnnie
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот johnnie » Сря 22 авг 2012 10:21

С голямо закъснение изказвам благодарност на Ники за това, че ми обърна внимание (въпреки огромната си ангажираност) и отстрани на 11.07.2012 г. много неприятен проблем при моята Шкода Октавия, свързан с блокирал спирачен апарат на задни дискови спирачки. Влезте в положението на хората, наистина са затрупани с работа и гледат да са максимално полезни на всеки, който има проблем без да правят компромиси с качеството на работата. Ники някъде в темата беше помолил за търпение когато човек позвъни и не получи отговор - нормално е да не може да си вдигне телефона по всяко време все пак работи по колите, ръцете му са заети и в главата му са хиляди неща.

eddyman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eddyman » Чет 23 авг 2012 11:31

Освен да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ на Ники, който за пореден път доказа, че освен невероятен специалист е и голям човек!Без предупреждение пратих зет ми,който по стечение на обстоятелствата беше сам с две малки деца в колата и въпреки че сервизът е бил затворен,защото излизат в почивка, Ники веднага се е отзовал и е отстранил проблема за секунди :beer :да: такава човещина вече рядко се среща

StrEagle
Автомобил: Polo 6C
Двигател: DAJA

Мнениеот StrEagle » Чет 13 сеп 2012 11:52

Вмомента са много заети, и ако не вдигат телефона, значи не очакват скоро да има време за нови клиенти. Аз се опитвам да се доредя от 3 седмици, и при двамата за различни неща..

Потребителски аватар
DrugiaBliznak
Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
Двигател: 450bhp

Мнениеот DrugiaBliznak » Вто 18 сеп 2012 16:57

Днес бях при тях и след повече от компетентната намеса на Мишо,колата ми хвърчи !!!
Благодаря много,бих ги посетил отново,но дай Боже да не се налага :applause:

StrEagle
Автомобил: Polo 6C
Двигател: DAJA

Мнениеот StrEagle » Сря 26 сеп 2012 10:05

Вчера Мишо оправи оправи алтернатора на колата, бързо и професионално. Много благодарности. :mrgreen:

Потребителски аватар
Soze13
Автомобил: Passat B5
Двигател: APR

Мнениеот Soze13 » Нед 30 сеп 2012 8:44

Разбират си от работата хората и са коректни. Благодарение на тях Пасатора вече не щрака и не тропа отпред...и не ми се кара на немски за развален датчик на маслото :bowdown
Благодаря още веднъж и ви ставам абонат. Надявам се по-често да идвам за по бира отколкото за друго :beer

Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Мнениеот yoan4o » Вто 02 окт 2012 9:48

Soze13 написа:
Благодаря още веднъж и ви ставам абонат. Надявам се по-често да идвам за по бира отколкото за друго :beer

Не се заричай, че с тоя V6 ...... mhihi , много е хубав, видях го оня ден, много да те слуша... :да:

Евала на колектива за пореден път.

Отново изпълниха дълъг списък със задачи.
Зеления Вентилатор вече е в пълна изправност, че даже и с тунинг.... :Mr Green Fun

За пореден път, поклон! :bowdown

Потребителски аватар
Shakez
Автомобил: Passat CC
Двигател: CBAB

Мнениеот Shakez » Сря 03 окт 2012 12:13

С известно закъснение искам и аз да поздравя екипа, заслужаващ само адмирации!!! :applause: :beer

Не се притеснявайте, скоро пак ще ви досаждам, че не мога всичко наведнъж да "преглътна". :deal :063:

dino
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dino » Чет 04 окт 2012 18:15

Както колегата от горното мнение - и аз с малко закъснение да благодаря на Мишо и Ники. Справиха се с Толедо-то перфектно. Сега оборотите не мърдат ( за разлика от преди това). Проблемите бяха решение без много мислене и умуване - знаеше се къде и какво да се пипне за да заспят нещата. Да сте живи и здрави момчета!!! Огромни благодарности!!!

blackk
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blackk » Пет 05 окт 2012 4:26

Благодарности огромни, Мишо!!! За пореден път :)

Потребителски аватар
geo0rg1
Автомобил: GOLF 4
Двигател: AKL

Мнениеот geo0rg1 » Вто 09 окт 2012 21:02

Благодарности , Мишо!!!Много коректен и точен и най - вече разбиращ :) Благодаря за тази вечер Sky City :beer

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”