Голф 3 ключ за фарове помощ
Голф 3 ключ за фарове помощ
Здравейте колеги, направих си машинка за автоматични фарове, но имам един проблем - не мога да намеря общия кабел на ключа на фаровете, който като го резна да огаснат фарове, габарити всичко. Помогнете...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 3 ключ за фарове помощ
Хм,"греда"...ще трябва да "скъсаш" 2 жици за целта на твоята идея.Не ми вярвай безпределно,но по спомен захранващата за фаровете е червен/жълт,а за габарити черен/жълт.Провери това ,което написах преди да режеш...знам че е възможно да сложиш двойно реле или 2 обикновени.
Колега, значи неска ги рязах. Най дебелия който е четен/жълт като го срежа гаснат фаровете, но габарита работи! Като срежа и червен/жълт и габарита гасне. Това означава ли, че фаровете са отделно от габаритите???
- yordannnnnn
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 93
късите,дългите и габаритите са на отделен кабел,имат обща маса само
А кой кабел е общата маса. Мисълта ми е тази обща маса на ключа за фаровете ли е?
- yordannnnnn
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 93
кафяв е на фара,би трябвало навсякъде да е така,или кафяво с някаква цветна лента
Ето тука намерих в гугъл една снимка [url]http://videolost.com/wp-content/uploads/2012/08/кабели-на-голф-3.jpg[/url] Искам като резна един всичко да гасне(фарове и габарити). Казвайте само ако сте сигурни да няма грешки някакви.
-
- Автомобил: Ауди А4 Б7
- Двигател: BPW - 2007
Колеги незнам дали пиша на правилното място? Моля да ме извините ако е така... Моя проблем е следния голфа ми (1.6 1993г.) е с автоматични фарове като загася колата и фаровете гаснат.. но ако оставя мигача включен и ми светят фаровете,парното работи... все едно колата е на контакт.. и ми скапва акомулатора за нула време... някви идей? ???
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”