bobbeliata написа:Здравейте, от скоро съм собственик на Т4 Каравеле и започвам да си го модифицирам спрямо нуждите ми. За това са ми нужни и някои части. Търся си задна седалка от Мултиван( дето става на легло), ако някой продава такава или има идея от къде мога да си намеря, нека сподели. Освен това, ми трябва ляв отваряем прозорец за средния ред. Искам също да си направя предните седалки да се въртят. Чувал съм, че има механизми които се монтират, но нямам идея от къде мога да ги намеря или на какъв принцип са за да си ги направя. Не ми се иска да сменям целите седалки, защото ще трябва да търся ново място на втория акумулатор. Та ако имате някаква информация и идеи за тези неща ще се радвам да ги споделите.
Поздрав
Боб
0887744830
Добре дошъл в клуба

Малко не е на място моето писане и има теми в форума за този проект
viewtopic.php?f=66&t=248066&start=60 моят бус беше обикновен Транспортер дълга база с преграда.Сега е мултиван дълга база.Седалка мултиванска обикновено върви около 600-700лв от човек който знае какво продава.Въртящите седалки отпред са дефицит трябва търпение и търсене.Като цяло ако си намериш цял донор е най дообре.Сега от 31.08. до 02.09.има национален събор на VW ако ти се идва ела и ще ти обесням за какво иде реч
viewtopic.php?f=66&t=332538 иначе тел, 0898 549853 и 0887 015105