Въпрос за алтернатор Голф 4!
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Въпрос за алтернатор Голф 4!
Здравейте,алтернатора ми сдаде багажа...пак!Тъй като в моя район има един майстор,който и предният път ми го прави и ми взе една торба с пари и сега след 8-9месеца пак се прецака реших да си взема друг алтернатор,а не да правя този!Но идва проблема какъв да търся!Аз съм с двигател 2.3 код на мотора AGZ,не разбирам много от Етка и Аутодата и колкото и да търся не мога да намеря информация от кои точно двигатели ще са взаимозаменяеми алтернаторите!Моят е Бош 120А!Ако някой може да помогне с инфо ще съм му много благодарен!
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Re: Въпрос за алтернатор Голф 4!
Прати ми го до СОфия-имам уникален майстор и ще ти го направи като нов,с гаранция...
При интерес на ЛС.
При интерес на ЛС.

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
k_garchev написа:Здравейте,алтернатора ми сдаде багажа...пак!Тъй като в моя район има един майстор,който и предният път ми го прави и ми взе една торба с пари и сега след 8-9месеца пак се прецака реших да си взема друг алтернатор,а не да правя този!Но идва проблема какъв да търся!Аз съм с двигател 2.3 код на мотора AGZ,не разбирам много от Етка и Аутодата и колкото и да търся не мога да намеря информация от кои точно двигатели ще са взаимозаменяеми алтернаторите!Моят е Бош 120А!Ако някой може да помогне с инфо ще съм му много благодарен!
Най-добре го дай на сигурен човек да ти направи профилактика. Новите като цена със сигурност няма да ти харесат, а стар вече си имаш.
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
По номера на алтернатора със сигурност може да се провери от кои мотори е взаимозаменяем!
Какво точно му се прецака на твоя,че ми стана интересно?
Какво точно му се прецака на твоя,че ми стана интересно?
Ами аз ръчкам в ЕТКА точно, това което виждам е че има три вида в най-общия случаи. 70,90 и 120 амперови, производители Бош, Валео или Хитачи. Пише и кодовете за мотора, ако си кажеш кода може повечко да кажа 
Пс: Абе то си пишело кода на мотора в темата, много съм смотан
За твоя мотор пише следното

Пс: Абе то си пишело кода на мотора в темата, много съм смотан
За твоя мотор пише следното
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”