Showroom .. по бТВ чака публика ..

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Сря 01 ное 2006 16:50

Я кажи кои са тези "разбиращи от материята ". Кои са тези хора и с какво по-точно не са съгласни?

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Сря 01 ное 2006 16:50

Sir T написа:не мога да намеря читав софтуер за рипване на DVD-та .. все някво криво качество го правят :roll:

Пробвал ли си с това:

http://www.labdv.com/dvdx/

Потребителски аватар
Чудомир

Мнениеот Чудомир » Сря 01 ное 2006 17:04

Cherepaha написа:Я кажи кои са тези "разбиращи от материята ". Кои са тези хора и с какво по-точно не са съгласни?

:D

Исках да обърна внимание, че списанието не е репер за обективност.

Затова написах, че не искам да изпадам в детйли... Ами накратко всички списания от типа ***Bild като АутоБилд, КомпютърБилд, вестник Билд са си един вид булевардна преса, която не е обективна. АутоБилд не го следя чаак толкова редовно,но във (почти) всеки брои, които ми попадне има критика от читатели, които мрънкат, че например VW винаги са победители когато ги сравняват с някоя друга марка, въпреки че ако човек прочете теста,му става ясно, че работата е през пръсти изсмукана, само и само да "обърнат мача". Не ме питаи за конкретен пример, нямам такъв под ръка, обаче запомни моите думи и наблюдаваи кво пишат вътре в списанието.

Освен това го намирам за тъпо да правиш неква класация сравняваики автомобили, в която единия да е 1. а другия 2. и т.н. Въпроса е къде са ти преференциите - искаш ли резачка, или семеина кола, дето да я товариш, или някоия "икономка"...

А под "разбиращи от материята" имах предвид хора, с които съм говорил, и които разбират повече от мене от коли - като им кажеш в АутоБилд пишеше тва и тва, и само се подхилват и клатят глава. Моита реакция е същата,когато някои почне да ми реди кво писали в КомпютърБилд (просто тука мога да отсея доста ефективно, когато ми се приказват простотии) - квото и да са написали, трябва да си бил късметлия за да уцелиш една статия от 10 процента, които "стават", измежду 90 процента боклук.

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Сря 01 ное 2006 17:22

Аз го купувам и го чета с удоволствие. Не съм забелязал някакви очебийно дразнещи неща, освен че наистина VW винаги печели. Според мен са доста обективни. Гледат да сравняват един и същ клас автомобили.

Потребителски аватар
Чудомир

Мнениеот Чудомир » Сря 01 ное 2006 17:39

Cherepaha написа:Гледат да сравняват един и същ клас автомобили.

Е то иначе на нищо няма да заприлича...Както и да е, мнението си е е твое. Според мен по добре от аутобилд е да гледаш Моторвизион (ДСФ) и/или АутоМоторСпорт (ВОКС) и да теглиш наи-малко общо кратно - истината ще да е някъде там... :)

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Сря 01 ное 2006 18:17

roadrunner написа:
Sir T написа:не мога да намеря читав софтуер за рипване на DVD-та .. все някво криво качество го правят :roll:

Пробвал ли си с това:

http://www.labdv.com/dvdx/

не .. ще го пробвам обаче! Благодаря.

Аз също се присъединявам към твоето мнение относно Auto Bild. В много случай са пристрастни и толкова обективни. В началото като тръгна да излиза го четях от корица до корица и имам всички броеве две-три години поред, но започна да ми прави впечатление, че не винаги са прави. Тестът, който ме накара да спра да го купувам беше Mercedes CLS vs. BMW 6Series, където додоха повече точки на Mercedes-а, защото бил купе, а имал повече място за пътници отзад. Двете коли определено изобщо не са конкуренти. Видимо кола с 4 врати няма защо да е наричана купе, ако ще и Mercedes на Actros да викат, че е баничарка! Още по нередно е да печели тази кола в общия резултата при положение, че пада по всичко останало. Тогава се разочаровах и сега го купувам от дъжд на вятър, все още има полезни неща вътре, но съм резервиран.

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Пет 17 ное 2006 20:41

Вторник (21.11.2006) студийни снимки на Божурище, след 10.30 сте добре дошли. Вход свободен, сандвичи за обяд! :D
Wiesmann MF3 ако някой не е виждал .. ще го види! И още интересни коли, които са рядко срещани по българските пътища!

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пет 17 ное 2006 20:49

Sir T написа:Вторник (21.11.2006) студийни снимки на Божурище, след 10.30 сте добре дошли. Вход свободен, сандвичи за обяд! :D
Wiesmann MF3 ако някой не е виждал .. ще го види! И още интересни коли, които са рядко срещани по българските пътища!

Уфф, по това време съм в Бургас, пак ще изтърва снимките и хубавите автомобили.
П.П: Поръча ли паркета :wink:

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Пет 17 ное 2006 20:53

:arrow: пс. да, даже го докараха същия ден.
Чичото с транспорта вика "аз добра машинка карам, Форд Транзит, по магистралата поддържам 130-140, дайте ми телефона, ако нещо се разминем в рамките на половин час".
Ядохме с жена ми на McDonalds във Варна, прибрах се за 1ч. 25мин. ... къпах се, гледах филм .. той дойде 2 часа след мен и вика .. Вие преди малко ли пристигнахте? .. и аз викам - да, току що! :D
Много доволен остана!

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пет 17 ное 2006 21:55

Sir T написа:Вторник (21.11.2006) студийни снимки на Божурище, след 10.30 сте добре дошли. Вход свободен, сандвичи за обяд! :D

супер ке леем бетон тамън на Мрамор ама ша кръшна - майсторите ми са злато могат и без мен (да не чуе шефа mhihi)

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Съб 18 ное 2006 8:51

да се облечеш прилично, че 'у публиката ще те вкарам! :D :D

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Съб 18 ное 2006 10:21

алоу аз съм технически бря. с Версаче ходя
не носим рубашки mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Съб 18 ное 2006 11:05

Sir T написа:да се облечеш прилично, че 'у публиката ще те вкарам! :D :D

Как ве.. меткам дрехата от процесори, обувките от лан карти,
флашвам 1-2 софтуера и идем ;)

Съжалавам, ама аз ще пропусна.. на работа съм

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Съб 18 ное 2006 11:35

аз ще дойда ако някой ме заведе че до божура не см ходил от сто години :)

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Съб 18 ное 2006 12:54

wili98 написа:Съжалавам, ама аз ще пропусна.. на работа съм

оправдания .. оправдания :D

Tyan написа:аз ще дойда ако някой ме заведе че до божура не см ходил от сто години

аз няма да мога .. busy all day long :roll:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”