проблем при голф 3 115 АГГ
проблем при голф 3 115 АГГ
Здравеите колеги днеска остановихме едно проблемче при моето голфче значи нещо няма тяга на 1-ва си къса гумите като вкаръш 2-ра умира 3-та още по зле съединителя го тествахме сичко точно закачихме го на пц-то сичко ок.... някои има ли идея от какво е ?
Re: проблем при голф 3 115 АГГ
момци днеска направихме експеримент сложихме обикновен спортен въздушен филтър без дебитомер и колата откачи тръгна супер много според вас от каде идва проблема запушени въздушни пътища или дебитомер ?
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Сам си даде отговор
Като ти е запушен филтъра нормално да не върви. Купи си ОБИКНОВЕН НЕСПОРТЕН филтър и ще си ок. Моето говедо е същото, та те разбирам какво имаш предвид като казваш "откачи"
Аз едно време също мислех да слагам спортен, но мой познат разбипрач ме отказа. Вземи си оригиналния за модела и няма да имаш проблеми.

самоче в момента съм с нов дебитомер на ваг кома не показва грешки с оригинален филтър и пак забива муцуната като откача датчиците и махна дебитомера и сложа обикновен спортен и си тръгва както трябва 

- mania
- Автомобил:
- Двигател:
А може ли като сложиш въпросния филтър от някъде да гълта въздух?
- yordannnnnn
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 93
при мен на 1,8 АБС като сложих спортен филтър(конусен)нямаше голяма разлика във вървежа ама ми се вдигна разхода с 1-2 литра,нормално ли е,а филтъра е K&N
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”