Проблем при смяна на ел. огледало на голф 4 (бръмчи)
Проблем при смяна на ел. огледало на голф 4 (бръмчи)
Здравейте. Днес сложих ново ляво ел. огледало, но като го вържа към буксата, която идва от копчето за настройка се чува бръмчене. След като се счупи старото започнаха да се движат двете заедно ако е то значение. След като заключа колата спира да бръмчи явно му спира тока. Какво не съм вързал правилно?
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем при смяна на ел. огледало на голф 4 (бръмчи)
Прехвърли си моторчетата и кабела от старото и си готов!
- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq + Passat B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Може и всичко да си вързал правилно и в момента да наблюдаваш причината за изгарянето на старото
.Може самото копче да се е скапало и да подава някакви напрежения там,където не им е мястото и затова да прави така и новото ти огледало.
Пробвай да сложиш друго копче,да видиш дали ще е ок. Принципно те тези огледала би трябвало да са на букси (не съм правил много много отдавна на голф 4 и не помня) и не би трябвало да има какво да объркаш при слагането.

Пробвай да сложиш друго копче,да видиш дали ще е ок. Принципно те тези огледала би трябвало да са на букси (не съм правил много много отдавна на голф 4 и не помня) и не би трябвало да има какво да объркаш при слагането.

Старото не изгоря, а го счупиха, когато свържа него също се чува може и преди да е било така но е много слаб звука. На букси е и когато вържа буксата за копчето на положение за настройка на ляво и неутрална позиция бръмчи, а когато дам за настройка на дясното спира. Забравих да кажа, че и от дясното също се чува.
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Гледай за някой кабел да не е окъсил на маса,при счупването на огледалото.
И затова да се появява бръмчене,проверявал ли си кабелите следд буксата как са?
deversant написа:Гледай за някой кабел да не е окъсил на маса,при счупването на огледалото.
То е ново огледалото и не ми се вярва да не е наред. Знаеш ли някой майстор в Русе, който може да го види?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”