Здравейте на всички.
Имам един проблем с скоростния лост така сьм от два месеца но както се казва му хванах цаката, значи това ми се появява точно сле задна , като вклуч задна и след това веднага се разтроени скоростите не може да сложиш в пьрва и пета . за да ги оправя само дьрпам лоста силно нагоре щраква и всичко си е по масло, за сега два месеца е така , но сепак не мисля че това е разумното решение но докато намера начин да го оправя , и си мисля че трябва можеби има нещо от долу на скоростния лост да има някоя пружина която го исфрля нагоре след задната и тая да се е прецакала и не вади лоста нагоре а остава надолу както сьм го натиснал за задна, ако има такава пружина и лесно се оправя моля пишете и дано на другите е такьв проблема ако имат такьво, за сега сьм минал 2000 км с такьв проблем и вече свикнах винаги го дьрпам на горе и е 6 Но мисля че трябва да се оправи и всичко да е нормално , Иначе е голф 4 1.4 .
Дано проблема е елементарен за решаване и ако има някои с такьв проблем и го е оправил нека пише и помогне, дали проблема е горе в самата скоростна кутия или отдолу или в двигателя трябва да се бара.
Благодаря ви предварително.
Проблем скоростна кутия Голф 4 1.4
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”