emiltd написа:daywalker написа:shanadjiqta написа:странна работада не би да не са ти закачили контролера където трябва тия пичове,които са ти сменили турбината
Днеска се заиграх и понаместих контролера-беше на обратно свързан.сега работи на положение минимум = 1.0 бар,на макс на 1.3. Без контролер си работи на 0.6-върнах шпилката на турбото.Горивото ,което пуснах от помпата не е много-оборотите са 1000-1050.Като пусна гориво отиват до 1300 .Това,което усетих като я карам на минимум бууст и малко гориво е много приятно.Много динамична е,а има още мегдан.Предстои да я пробвам на повече гориво и турбо.В момента обаче върви малко по-малко от ККК14,а нея я карах на 1.4.Другото нещо е ,че сега силата ми е нагоре и турбината държи налягането.ККК14ката вдигаше 1.4 ,но не ги поддържаше.Тази като беше на 1.3 си ги държи и колата си ускорява по-продължително.Проблема е,че след като предишното масло ми изгоря,заради счупеното турбо още много пуша.Явно тръбите са задръстени с масло.Иначе тръбите и маркучите към кулера и от него са измити.
На 1300рпм си някъде към оптимума на помпата...натягай турбото до макс и после да чуем как върви...би трябвало да можеш да докараш към 1.8бара,но незнам колко ти е точен буустметъра де.И когато задържиш това налягане до към 5000рпм,ще разбереш разликата от малката турбина
Още не смея да я засилвам,карам я на 1 бар и пак е много добре.Предсатвям си на 1.5 как е...А на 1.8 сигурно е ракета...С предишната турбина от летящ старт с 1З мотора с чип и други подобрения Голфат ми го водеше до 170 с 2 коли и така си оставахме.Сега пак ще се пробвам с ККК24ката с този ТДИ за да видим разликата.