Какво да правя с празно място в центъра София

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Re: Какво да правя с празно място в центъра София

Мнениеот buller » Пон 27 авг 2012 20:12

Ако бях на твое място (но не съм), бих го пуснал под наем и след като пазарът се посъвземе - или продавам, или давам за строеж.
На това място НИКОГА няма да си направиш къща, нали се сещаш ;)
Отделно трудно ще изкараш някакви пари, ако сам го ръководиш (освен ако не разполагаш със солидни собствени средства).

Stif
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stif » Пон 27 авг 2012 20:18

Мислил съм подобни неща Колеги,но слава на Господ имам един друг "обект" който съм обявил за продажба, но момента не е никак добър за това.Просто си мисля, че може някои от Вас да даде някоя добра идея.Иначе си имам сносно жилище за живеене и идеята ми след време предоставяне право на строеж срещу обезщетение /магазин,офис/ ама като гледам как вървят нещата това ще е за дъщеря ми.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 27 авг 2012 21:49

Може ли да видя мястото?
Къде се намира точно
:beer

Потребителски аватар
calm
Автомобил: VW PASSAT B5
Двигател: 1.8T
Контакти:

Мнениеот calm » Вто 28 авг 2012 1:26

Да, паркинг до строителен обект на груб строеж е голяма оферта :063: Някой да е паркирал до такъв, а после да е ходил на мивка заради прахта?! А и погледнато в перспектива, когато бъде построена сградата под нея ще има четири етажа подземен паркинг(около 8000кв.м. Поне тези планове които съм гледал бяха такива).
Кофти е и че е в едно УПИ със съседния, и възможностите за застрояване не са много. Най- простия е- РС за временна постройкиа, обособена на отделни помещения, узаконяване за магазин и под наем, но трябва инвестиция и то не малка.
Да чакаш някой да ти го вземе на обезщетение в момента е все едно да чакаш второто пришествие.
Според мен, най- удачния вариант, с най- малка инвестиция и рискове е ипотека и закупуване на няколко апартамента от ЧСИ. Чисти, без тежести, на цена под пазарната и ги даваш под наем. Кеф ти в София, кеф ти на морето.

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Сря 29 авг 2012 20:58

Колега,направи обществена тоалетна!
Не ми е ясно защо точно в VWфорума хората търсят бизнес съвети....ти парцел в центъра,друг колега паркинг....
Бизнес начинанието изисква решителност и дупе.А не да питаш по форумите:Ама сега какво да правя?!?!?
Или се заемете,проучете сами какво да предприемете,или 100% ще се усерете(извинявам се за директния израз)ако чакате акъл от други хора.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”