Здравейте. Ще пътувам от Видин до Вонеща вода. Моля да ми помогнете да избера маршрут:
1. Видин - Монтана - Бяла Слатина - Кнежа - Плевен - Българене - Левски - В.Търново - Килифарево - Вонеща вода;
2. Видин - Монтана - Враца - Ботевград - Севлиево - В.Търново - Килифарево - Вонеща вода;
3. Видин - Монтана - Бяла Слатина - Кнежа - Плевен - Ловеч - Севлиево - Дряново - Вонеща вода;
4. Видин - Монтана - Бяла Слатина - Кнежа - Плевен - Ловеч - Севлиево - В.Търново - Вонеща вода;
Данните са: искам сравнително бързо пътуване, за предпочитане с минимално количество завои (карам две малки деца), разчитам на път без много-много дупки или поне да не са огромни ями. Не знам как е пътя Плевен-Левски-В.Търново, засега май съм се спрял на вариант 1, освен ако не ме разубедите.
Моля препоръчайте!
Маршрут Видин - Вонеща вода?
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Re: Маршрут Видин - Вонеща вода?
Пътуваш само по главни пътища.Видин-Монтана е кофти,освен ако не минеш по Е-79.От Враца до Търново си за 150 минути.225км са.На влизане в Търново внимаваш да не изпуснеш табелите за обхода на града,щото още ремонтират пътния възел.Хващаш Хаинбоаз и гледаш табелите за Вонеща вода.Монтана-Плевен не е добър пътя.От Севлиево за Дряново е тесен селски път,с изненади.Каруци т.н.
Видин-Монтана винаги го пътувам по Е79, няма трафик, пътят е екстра, 10те километра в повече не ме притесняват. Определено не ми се влиза във Враца, с тия разбити улици всеки път се питам как може врачани да не линчуват кмета. Носачите на Аудито са сравнително здрави и все пак доста скъпи. Странично мнение чух, че Монтана-Плевен през Бяла Слатина се ядва, моля за второ мнение.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Бих ти препоръчал вариант Но. 2
През Левски не бих минал пак, като имаш предвид, че миналата година минавах с мотора от там (а съм с ендуро).
Днес минах през Хаинбоаз и пътя не беше натоварен въобще.
През Левски не бих минал пак, като имаш предвид, че миналата година минавах с мотора от там (а съм с ендуро).
Днес минах през Хаинбоаз и пътя не беше натоварен въобще.
-
- Автомобил:
- Двигател:
За Бога, не през Бяла Слатина!
Привет на всички. Минах през Ружинци, Монтана, Бяла Слатина, Плевен, Ловеч, Севлиево и Търново. Пътят Монтана-Плевен ме притесняваше най-много, но горе-долу става като е 50/50 хубав (наистина) и лош (на моменти съжалявах, че тръгнах от там). Ако трябва да го пътувам пак по този маршрут отново бих го избрал заради ужасяващо многото дупки във Враца, където минавам редовно и всеки път псувам, че ми се събуждат децата и болките в бъбреците.
Не знам какво те притеснява Враца (3-4 км в самия град, и те вече от май/юни минават като неравности, защото големите дупки са запълнени), а си избрал положението да търпиш Бяла Слатина - Плевен през Кнежа, където (особено Кнежа) има на места лунни пейзажи и скорост от над 40 км/ч е самоубийство. И как се будят децата ти от преминаването през Враца, а не се събуждат(или не са заспали още
) при преминаването ти през Димово (по този доста неравен и стар паваж). Не бих избрал този път, именно заради отсечката Бяла Слатина - Долни Дъбник. Не съм нито врачанин, нито видинчанин, просто от време на време са налага преминаване по тези места (да не си помисли някой, че има някаква привързаност към определен път/място). Но определено ще създадеш заблуда в някой човек, който не е минавал там скоро и после ще има да ти "благодари" 

-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Ами аз му предложих на автора най-добрия маршрут!Той си кара където го глава учи.Не съм писал повече по тая тема,но за мен неговия маршрут е много зле!Питат за мнение,препоръчваш,търси човека второ мнение,пак му казват същото,и той си пере от къде си е наумил.Ми що питаш тогава бре човек.Аз,щом ти казвам от къде да минеш,значи съм го минал тоя филм.Все пак по тия пътища съм всеки ден.
Ееей, каквото ме нападнахте чак да съжали човек, че е попитал. Успоредно на вашите мнения познавам човек, който 3 часа ме убеждаваше, че си струват не чак толкова многото дупки заради спестените километри, а не че съм си го наумил още от начало да пътувам през Бяла Слатина. Неговото мнение в случая натежа заради по-малкото километри, но и както казах - на няколко пъти съжалявах. Радвам се, че не го пътувам този маршрут редовно, за да не се налага да избирам.
Да, в Димово е гадно, но е 1 километър паваж и не се налага (като във Враца) да слизам да оглеждам гумите и джантите дали нямат балони или дали не са криви.
Да, в Димово е гадно, но е 1 километър паваж и не се налага (като във Враца) да слизам да оглеждам гумите и джантите дали нямат балони или дали не са криви.
- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
Dragon написа: Носачите на Аудито са сравнително здрави и все пак доста скъпи. .
е от едно минаване през враца какво ще им стане на здравите носачи??
Не им стана нищо и 20те пъти, които съм минавал от там. За мой късмет.