Мнение (главно от някой варненец) за този автомобил

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
ti6ogb
Автомобил: WV Passat Variant TDI 1.9
Двигател: AVF - 2001

Мнение (главно от някой варненец) за този автомобил

Мнениеот ti6ogb » Вто 28 авг 2012 17:41

Каня се да купувам нова кола,и тази обява ме заинтригува http://www.cars.bg/u776448 Някой да каже дали си заслужава или има уловка.

Потребителски аватар
vasilb
Автомобил:
Двигател:

Re: Мнение (глажно от някой варненец) за този автомобил

Мнениеот vasilb » Вто 28 авг 2012 18:56

Снимките са кофти, но ... по волана има много силикон ... значи се крие нещо под него, което няма да ти хареса, а ще го видиш след месец, когато се изтърка. Седалката е смачкана и протъркана, а това при автомобилната тапицерия става след 300-400 000км. при най-кьопавите и трънливи шофьори. Моята на 200 000 км. реални е като нова. Това 140 000 км. е смешно ... По-реално е 340 000. Трябва да се покара малко, гледам, че е турбо - да се натисне и да провериш дали турбината работи и как работи, климатика дали е ок и такива - трябва само фреон да се сипе ... ги зарежи ... и така. Трябва преглед на място, тестдрайв, компютър! Успех! :)

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Мнениеот dlug » Сря 29 авг 2012 9:51

И на мен не ми харесват снимкие. Ако не бъркам кожата на скоростите е скъсана. В казанчето на охладителната система има някаква боза. Така на пръв поглед ми се струва че не става-на ужасно много километри и мърляво поддържана. Нека все пак някой я погледне на живо де

Потребителски аватар
paaco
Автомобил: Passat 5.5 1.9 TDI
Двигател: AVF 2005

Мнениеот paaco » Сря 29 авг 2012 10:37

Фаровете ми се виждат много нови. Поне десния. Виж дали са оригиналните. На тези години почти на всичките има следи от времето. И на мен ми се струва че в казанчето за антифриза е много тъмно. Май е зелен цвят. Мисля че трябва да е от червения. Но най добре на място да се види. Иначе за тези пари добре изглежда все пак е втора ръка кола.

frec
Автомобил:
Двигател:

Re: Мнение (главно от някой варненец) за този автомобил

Мнениеот frec » Чет 30 авг 2012 8:06

то така човека никога няма да си купи кола :)
все пак ще плаща 6к лв, не 60к като за нова.
моето мнение е - отиваш гледаш и ако ти харесва колата и можеш да си позволиш що годе някаква поддръжка - вземай.
иначе - голяма кола е :) със сигурност много е карана. зависи и ти колко ще искаш да я караш. има хора минават по 10к км на година. ако си такъв случай - може и да нямаш много проблеми с нея. Ако обаче караш много - гледай по-новичка :) защото тия преди теб със сигурност не са си я купили да им стои в гаража , да карат по 14к км на година (така че на 10тата година да ти я дадат на 140к км) и да ти я дадат без пари накрая. сваляй колкото може от цената, да те е яд после по-малко за ремонтите.
Хубаво услушвай турбото. заминало ли е - те чакат цифри от 1000 лв нагоре. Друг проблем и да има - трудно ще разбереш. двигателите така ги мият че и да тече отнякъде - ще го видиш най рано 2 седмици след като я купиш :)

BG_POLICE
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BG_POLICE » Пет 31 авг 2012 19:48

Колега, аз бих добавил само едно нещо: ТАКИВА АВТОМОБИЛИ НЕ СЕ КУПУВАТ БЕЗ КОМПЮТЪРНА ДИАГНОСТИКА!!! Ако имаш възможност поне да се закачи на ВАГ-КОМ, ако няма по-качествен и по-задълбочен откъм функции софтуер! Това е успех :beer

Потребителски аватар
_Technics
Автомобил: VW Passat 2002
Двигател: AKN V6 350HP
Контакти:

Мнениеот _Technics » Нед 02 сеп 2012 21:51

Имам Лаптоп с VAG-COM и съм от Варна живея до автосалоните, ако нямаш човек може да е погледнем. Карам отдавна B5.5 - дизел, но съм ориентиран. Мен ми се струва, че разстоянието между предния капак и фаровете е по-голямо, но снимките са гадни - трябва да се види на място. Снощи гледах доста обяви --> най-скъпите пасати и то дизелите са 8500 МАКС.... предимно 6000~6500........
Пиши на лично или звънни на 0895849988 ако си на зор - Николай се казвам.

Върни се в “Passat”