tuci_84 написа:Здравеи те бих искал да попитам кои от 2та мотора е по добърна ауди А4 1.8-125 или 1.8т-150 куатро благодаря преджарително![]()
![]()
quattro^^ написа:тоя с охлюваако не те притеснява че може да се налага да го смениш след време това е по-добрия мотор отвсякъде, отделно куатрото е много готина система, която също е в тежест за поддръжка имай го и това в предвид.
Turbo_Prostak написа:quattro^^ написа:тоя с охлюваако не те притеснява че може да се налага да го смениш след време това е по-добрия мотор отвсякъде, отделно куатрото е много готина система, която също е в тежест за поддръжка имай го и това в предвид.
Абе Колега уникален си!Аз съм за ТУРБОТОЩо се отнася за куатрото
спъва колата,но пък за зимата е добре!Ако премислиш нещата и си земеш Голф 4 1.8 Т няма да сгрешиш
значително по-евтина подръжка!!!!Аудито ми харесва,но окачването е Халоминиево
+ това се маха на Аудито цялата маска та да се обслужи и по ремонта зимат скъпичко!!
quattro^^ написа:Turbo_Prostak написа:quattro^^ написа:тоя с охлюваако не те притеснява че може да се налага да го смениш след време това е по-добрия мотор отвсякъде, отделно куатрото е много готина система, която също е в тежест за поддръжка имай го и това в предвид.
Абе Колега уникален си!Аз съм за ТУРБОТОЩо се отнася за куатрото
спъва колата,но пък за зимата е добре!Ако премислиш нещата и си земеш Голф 4 1.8 Т няма да сгрешиш
значително по-евтина подръжка!!!!Аудито ми харесва,но окачването е Халоминиево
+ това се маха на Аудито цялата маска та да се обслужи и по ремонта зимат скъпичко!!
стига с тея голфове бреся сериозно куатрото е много полезна екстра по-добре да я има отколкото да я няма мисля аз.квото се сваля и на голфа това се сваля и на аудито, верно алумина се чупи ама вече не е толкова скъпо това окачване тея коли се карат масово.вече не си заслужава за едното окачване да се лишаваш от комфорта на аудито.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: JMJ и 67 госта