20 лева смяна на накладки....?
- Senior GR
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: RP 1989
20 лева смяна на накладки....?
Според вас изклатиха ли ме....за голф 2 става въпрос...? 

- Ото Кац
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 20 лева смяна на накладки....?
Стан написа:20 лева смяна на накладки... според вас изклатиха ли ме....за голф 2 става въпрос...?
Голяма работа.... трябвало е да питаш предварително, за това е тоя форум.... а не да се жалваш сега.. като разбра, че са те "изклатили" по-леко ли ти стана?
Мен ако питаш, по-добре е да се замислиш за това, че те клатят много повече и много по-силно всички като почнеш от политици, правителство и стигнеш до тия дето ти плащат заплатата.....
- Senior GR
Голяма работа.... трябвало е да питаш предварително, за това е тоя форум.... а не да се жалваш сега.. като разбра, че са те "изклатили" по-леко ли ти стана?
Мен ако питаш, по-добре е да се замислиш за това, че те клатят много повече и много по-силно всички като почнеш от политици, правителство и стигнеш до тия дето ти плащат заплатата.....
Прав си- революцияяяяя!!!
- Senior GR
ами аз съм си виновен де.......то да беше само това проблема...тъй като дисковете имат ръбче оня идиот като ги сложи пропусна леко да ги запили по ръбовете...качвам се- спирачки йок.......и тъпака вика- Спирачната помпа е отишла......само след 20 км каране всичко беше наред......абе, пазете се от майстори кретени.... 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”