Днес дойдоха и фланците - 4бр. 13мм с 4бр. секретни болта за тях. Джантите са 18", ЕТ42, 8J с гуми 225/40. Ето го резултата след първата проба с поставянето им отпред и отзад.
На мен лично не ми хареса как застана отпред, прекалено издадена ми се виждаше спрямо отзад. Махнахме предните и оставихме само задните и определено така оправда очакванията ми. Почти се изравниха, може би с едни фланци 4-5мм отпред ще заспи.
След дълга обиколка по магазините за авточасти си намерих и останалите 6 болта. И ето резултата след окончателното им монтиране и измиване на колата:
Е те това вече е задница Отпред наистина по-малки от тези отзад, при мен е така и седи уникално. Темата като я чета е винаги с кеф Късмет за напред колежке
За 4-5мм фланец може да се ползват стари дискове,аз така си направих два фланеца.Става перфектно и като смениш болта за фиксиране с по-дълъг си ги хващаш на място и заспива.Иначе стойката на колата е перфектна . Продължавай в този дух и за напред!
5мм са само тип "Фризбита" и нямат легло за джантата, понеже, джантата има достатъчно място да легне на диска (старото си легло). Отделно могат да се ползват оригиналните болтове, понеже си захващат нормално в главините.
Имал съм 5мм Немски фланци, карал съм около година с тях, премерил съм разстояние, захват на главина и т.н.т
Принципно за мен идеалното ET за отпред за нисък Голф 4 е ET35, 8J или в случая от 5 - 7мм. За отзад от 10 до 15мм