здравейте,
моля ви, да помогнете ако имате някаква идея за моя проблем.
Имам Голф 4 1.9 ТДИ и фабричната аларма си се включва сама когато си поиска.Последно време забелязах че проблема се появявя при влажно време(дъжд,мъгла или след като я измия). Иначе изглежда всичко нормално , светат си плафоните ,като извадя ключа спира музиката просто незнам вече какво може да е.Един приятел предполагаше че е проблема в модул някакъв за централното заключване оказа се че не е, след това друг предположи че е студена спойка някъде на платката за алармата презапойхме ги и от това не е . Моля помогнете ако сте имали проблем.
Благодара ви предварително!
Голф4 проблем с фабричната аларма - решен
- aliyatin.com
- Автомобил: HONDA CR-V
- Двигател: 2008
Re: Голф4 проблем с фабричната аларма
А някой от плафоните да остава светнат след като си заключил?
не даже този на шоф. врата несвети или по точно свети когато си иска и това сега ме кара да се замисля дали няма някое оголено кабелче в вратата някъде
- egoist_ok
- Автомобил: Golf 4 TDI 4 motion
- Двигател: ARL 2002
провери бутона на предния капак той е в самата брава и кабелите до него
gyffi написа:...Последно време забелязах че проблема се появявя при влажно време(дъжд,мъгла или след като я измия)....
gyffi написа:не даже този на шоф. врата несвети или по точно свети когато си иска и това сега ме кара да се замисля дали няма някое оголено кабелче в вратата някъде
преглеждали ли сте самата брава - модула с микроключетата - там
освен повредено микроключе често има и проблем със студени спойки
Благодаря ви , ще погледна всичките неща който казахте и ще ви пиша пак какво става
здр пак.
закарах колата на майстор гледа струва тама и накрая ми каза че проблема е някъде в бравата на шоф. врата студена спойка но било мн сложно за разглабяне и по точно незнаел дали ще може да се сглоби след като оправи студената спойка а брави за Голф 4 се намирали мн трудно.
Моля ви ако имате някои дами препоръчате който да се справи с проблема ми
закарах колата на майстор гледа струва тама и накрая ми каза че проблема е някъде в бравата на шоф. врата студена спойка но било мн сложно за разглабяне и по точно незнаел дали ще може да се сглоби след като оправи студената спойка а брави за Голф 4 се намирали мн трудно.
Моля ви ако имате някои дами препоръчате който да се справи с проблема ми
благодаря ви,
egoist_ok ми оправи проблема за 5 мин. Оказа се нарушена изолация на кабелчето на алармата на капака на багажника
egoist_ok ми оправи проблема за 5 мин. Оказа се нарушена изолация на кабелчето на алармата на капака на багажника
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”