Объркване относно кода и номера на двигателя
- InsaneJettaBass
- Автомобил:
- Двигател:
Объркване относно кода и номера на двигателя
объркването ми е че в големия талон където е (P.5) пише JR и след това цифри а пък в багажника на стикера пише SB
двигателя е 1.6 турбо дизел интеркулер и щом има такова разминаване дали двигателя е сменян търсих доста в търсачката относно въпроса но не можах да намеря нищо което да ми помогне а и обозначението на снимката какво значи

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Объркване относно кода и номера на двигателя
Ниво на оборудване CL, код на мотора SB, код на скорости 4T. Не приемай тая лепенка за чиста монета. Определено колата ти е излязла от завода със SB мотор. Съвсем отделен е въпросът какъв мотор има реално в моторния отсек. Може да е сменяван някога от някого (нали не си й първи собственик?).
- InsaneJettaBass
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:Ниво на оборудване CL, код на мотора SB, код на скорости 4T. Не приемай тая лепенка за чиста монета. Определено колата ти е излязла от завода със SB мотор. Съвсем отделен е въпросът какъв мотор има реално в моторния отсек. Може да е сменяван някога от някого (нали не си й първи собственик?).
не съм й първия собственик
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Щом са писали JR в талона, значи е с такъв блок. Действително тоя номер е на турбодизелов мотор. Сигурно предният собственик го е сменил поради някаква причина, теб какво те притеснява това?
- InsaneJettaBass
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:Щом са писали JR в талона, значи е с такъв блок. Действително тоя номер е на турбодизелов мотор. Сигурно предният собственик го е сменил поради някаква причина, теб какво те притеснява това?
нищо не ме притеснява но забелязах че се разминава и реших да не са сбъркали нещо в талона а и днес се сетих че предишният собственик беше казал че той е ходил да я внася от Австрия и каза че той е единствения собственик който я е карал в България
-
- Автомобил:
- Двигател:
InsaneJettaBass написа:stefan4o написа:Щом са писали JR в талона, значи е с такъв блок. Действително тоя номер е на турбодизелов мотор. Сигурно предният собственик го е сменил поради някаква причина, теб какво те притеснява това?
нищо не ме притеснява но забелязах че се разминава и реших да не са сбъркали нещо в талона а и днес се сетих че предишният собственик беше казал че той е ходил да я внася от Австрия и каза че той е единствения собственик който я е карал в България
Мда,той и още 5-6 сърби живеещи /работещи там....като моята....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”