сутрин откакто застудя започна а паили най-малко от 2-рия път. И понеже не натискам газта(така са ми кaзвали) двигателя тресе слабо.При потегляне, ако по-рязко дам газ- забива носа - и като че ли няма хала (гладна ли е не знам)

. Малко да загрее и това всичкото - изчезва. Премерох съпротивлението на двойния датчик на тройника (при околна температура около 10 градуса) едното съпротивление показваше 1989ома а другото 4000ома. На другия датчик (единичния)съпротивлението показваше 1700ома.При загрял двигател (около 75-90гр, ми показва на таблото) съпротивленията съответно бяха 180ома и 369ома. Твзи стойности нормални ли са?
И друго-понеже колата е оборудвана(от Италия) с АГУ LandyRenco с блок VR9-Lamda control, запознати ми казват, че ако работела на газ-се запушвали дюзите и трябва да ги почистя.Налях една течност (взех я от бенз на Shell) ама няма резултат пак. Трябва ли да се демонтират дюзите и да се изчистят в ултразвукова вана. Какво да предприема? Помпата за бензина е сменена,главния бенз филтър също (и двете преди 1 година), регулатора за налягане на бензина в рейката преди дюзите - също. Някакви идеи?