Колеги карам Поло 1.4 60к 1996 AEX , според вас заслужава ли си да го продам и да си купя това?
Изглежда запазено и е на метан,дали ще бера много ядове с него как мислите?
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Заслужава ли си
-
p3p1to
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Заслужава ли си
ами ако е читаво си заслужава;) но трябва да гледаш мн внимателно защото подръжката на това поло не е мн евтино !:)
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Не си заслужава! Колата има толкова забележки, че просто не искам да започвам да изброявам ....
Имаш кола която не ти прави проблеми, за това си мислиш глупости. Карай си колата и не се занимавай със "зъболекарски машинки" на незнайни километри и на метан...
Нали знаеш какво става като научиш коня да яде пясък ...
Имаш кола която не ти прави проблеми, за това си мислиш глупости. Карай си колата и не се занимавай със "зъболекарски машинки" на незнайни километри и на метан...
Нали знаеш какво става като научиш коня да яде пясък ...
-
p3p1to
- Автомобил:
- Двигател:
ехех ако не си я виждал тази кола на живо защо говориш така ?
но ако си я виждал съм съгласен
а и какво като е на друг вид гориво в момента
аз съм с ГИ и нямам проблеми (явно съм го научил коня да яде песък) и при тая цена на бензина и дизела по добре да се пробваш да го научиш коня да си яде пясък 
- doje
- Автомобил: Vw polo 6N 1996
- Двигател: AEX 1.4i
Бих я погледнал и на живо , но според мен има нещо гнило , 150 000 километра , метанова уредба която хич не е евтина ,има някаква уловка.
-
lion_heart002
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Не си заслужава! Много пари ще набиеш,докато стане кола,на твоята поне и знаеш какво и е... Поне си вземи по-голямо купе с по-добра возия ако ще сменяш колата.Доскоро имах AEX поло като твоето,сега си взех 1.9 сди но седан,разликата е огромна... И возията е возия и багажника е багажник.Имам го от един месец и вече му направих над 10 000км,за толкова евтина и стара кола(2000-та година) съм очарован. Погледни нещо такова ако си решил да сменяш колата.Частите са евтини като на бензиновото! http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11345058224424446&f1=details
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
viewtopic.php?f=44&t=343282
Сори че си правя саморекламация, но ето нещо по евтино
има си забележки, но като за теб ще ти я дам за 2К.
Трябва да се сменят само масла и филтри (и то само при твое желание, маслото няма и 5 000км.) Но ангренажния ремък и ролките са за смяна. Ако търсиш вървеж определено полото върви много, даже има медал 2ро място на 400м от писта Дракон
Сори че си правя саморекламация, но ето нещо по евтино
Трябва да се сменят само масла и филтри (и то само при твое желание, маслото няма и 5 000км.) Но ангренажния ремък и ролките са за смяна. Ако търсиш вървеж определено полото върви много, даже има медал 2ро място на 400м от писта Дракон
- doje
- Автомобил: Vw polo 6N 1996
- Двигател: AEX 1.4i
Благодаря за предложенията колеги , за сега искам само хечбек , а вече ми писна с този скъп бензин , затова се оглеждам за нещо различно и затова попитах за тази метановата ,но почнах да поразпитвам за метана и се отказах , бях пуснал даже моята кола и ми звъняха и казах,че е продадена ,за сега ще я карам нея пък може и една газова да сложа и това да е.
- freestyler911
p3p1to написа:ехех ако не си я виждал тази кола на живо защо говориш така ?но ако си я виждал съм съгласен
а и какво като е на друг вид гориво в момента
аз съм с ГИ и нямам проблеми (явно съм го научил коня да яде песък) и при тая цена на бензина и дизела по добре да се пробваш да го научиш коня да си яде пясък
Колега ти наясно ли си какво е 1.4 AFH ? Тая кола ти вика "ДАЙ ПАРИ".
Достатъчен е един поглед за да видиш че всеки детайл е с различен отенък, предвид и счупената броня, двата криви калника и прага и едната врата, както и издраната предна броня... да не говорим и за бояджийския "майсторлък" на единия заден калник.
Снимката вътре е умишлено "блърната" ... липсва снимка на двигателя ... където е възможно да се окаже че има нечувани и невиждани модификации ...
- Blizzarder-VW
- Автомобил:
- Двигател:
По външния вид не трябва да се съди. Виж за снимка на двигателя съм съгласен, че трябва задължително да има. Пък и метан на това поло е прекалено. Считай, че нямаш багажник и 1 бог знае колко големи ботилки са сложени, та може и окачване да се наложи да поправиш. Слагай някакъв ГИ на твоята и забравяш.
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Я се огледай за Сеат, там са добрите стари двигатели. Перфектни за газ.
- freestyler911
Blizzarder-VW написа:..По външния вид не трябва да се съди. ...
То и за жените така казват...
Ама една кола която като я погледна ми напомня на смачкана салфетка от близката дюнерджийница няма да дам пари за нея... Все пак купуваш нещо което е ново за теб.
Ако не ти е приятно да го гледаш за какво ти е ?
-
p3p1to
- Автомобил:
- Двигател:
точно така и аз тази я гледах но нещо не ме кефеше в нея - zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Гробница е 

-
uomoto
- Автомобил: MK4 PD
- Двигател: 1.9 TDI 131
Трябва да си изтрещял да вземеш 97 година кола, като се има в предвид, че караш от 96. Сега да беше 2000+ год, ставаше супер. 
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”