Ebay въпрос?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Re: Ebay въпрос?
Линка Other Conversion Options.

- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Благодаря,още довечера ще го пробвам!
да питам и аз нещо за доставката до БГ:
имам една пратка, от USA през USPS, като от две седмици няма никъв ъпдейт в тракинг системата им. Въпросът ми е след като излязат от щатите, USPS пратките как се проследяват на родна земя ? Пратката най-вероятно ще се обмитява (първата ми такава от доста време насам от САЩ и малко съм ги позабравил нещата) и как мога да разбера къде и кога ще се случи това, за да си я взема. Едно време се ходеше на митницата до централна автогара, сега пак ли е така ?
имам една пратка, от USA през USPS, като от две седмици няма никъв ъпдейт в тракинг системата им. Въпросът ми е след като излязат от щатите, USPS пратките как се проследяват на родна земя ? Пратката най-вероятно ще се обмитява (първата ми такава от доста време насам от САЩ и малко съм ги позабравил нещата) и как мога да разбера къде и кога ще се случи това, за да си я взема. Едно време се ходеше на митницата до централна автогара, сега пак ли е така ?
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Пращат ти писмо с нещо като проформа фактура - "Дължите еди си колко лева мито".
Няма да те пропуснат, споко. 

-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
За да не пускам нова тема ще използвам, тази на колегата.
Ако поръчам нещо по скъпо (техника) около 50-100 долара, какви са шансовете да не пристигне, или да пристигне на парчета... надявам се ми разбирате мисълта?
Как се процедира при този тип пратки (цена-техника)?
Предполагам за гаранции, че работи и тн... няма много смисъл да се надявам.
Ако поръчам нещо по скъпо (техника) около 50-100 долара, какви са шансовете да не пристигне, или да пристигне на парчета... надявам се ми разбирате мисълта?
Как се процедира при този тип пратки (цена-техника)?
Предполагам за гаранции, че работи и тн... няма много смисъл да се надявам.
- k_garchev
- Контакти:
Явно не си поръчвал много от ebay?Китайчетата са много коректни!Поне спрямо мен!По-важното за което трябвада се притесняваш е да не ти приберат пратката на митницата!Имам мнооого поръчки и много,ама наистина много рядко ми се е случвало да дойде повредена стока!Веднага пращам мейл на китаеца и той веднага ми предлаяга или да ми изпрати нова стока или да ми върне парите!
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Прав си, не съм поръчвал много.
Как може да се предотврати това прибиране на митницата, и някой да се облагодетелства за моя сметка, или на късмет е въпроса? Бях чел, че ако сумата на стоката не надвишава 50 лв, няма как да ти я вземат на митницата. Защото тогава надали ще ми върне парите.
Тея тракинг номера май не важат много за България...

Тея тракинг номера май не важат много за България...
- k_garchev
- Контакти:
Ами не съм много сигурен колко точно беше лимита за да не плащаш мито!Върти ми се нещо в главата 40-45$,но не съм сигурен!На мен до сега не ми се е случвало да ми задържат пратка,а ми се е случвало да поръчвам техника за по 300-400$!Китаеца винаги маркира стоката ка то подарък(gift)!При по-скъпа поръчка аз специално му напомням да я маркира така!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”