помощ за осиновяване на моя добър приятел рекс.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
red_fire
Автомобил:
Двигател:

помощ за осиновяване на моя добър приятел рекс.

Мнениеот red_fire » Чет 30 авг 2012 17:48

здр приятели от форума.... имам следния проблем!!!!
преди година и осем месеца ми подариха куче което нямаше как да откажа поради куп пичини(но сега не мисля да казвам какви!!!!).
голям сладур крастоска между лабрадор и голдън...получава се регистрирана порода "лабрадор ретривър"
бебе симпатяга..и си започнах да го гледам,направих ме му паспорт,всички ваксини,баща ми е безработен и си го гледа като син,общо взето му е дружка.....но сега идва тънкия момент в които имам проблеми,както семеини,така и здравословни(не мисля и тук да обеснявам какви и тн,които се интересува ще му обясня!!!)та много мислих и реших че тук мога да намеря добър стопанин,и по-добро място за живеенена моя приятел.
слагам малко снимки на кучето:а тои се казва рекс.много слуша.много е игрив,и изключителен приятел.
никаде не казвам че си зарязвам кучето,никаде не казвам и че след като някои го вземе няма да се поинтересувам повече за него!!!
и моля без изказвания,как може да го зарязваш и тн ,ясно ми е че много от прочелите това ще си го помислят,но пак казвам незнаете причините за това решение!!
21092011026.jpg

21092011027.jpg

21092011029.jpg

имам още снимки,от излети,ходения на планина,на риба,рех е обиколил с мен и моите приятели пове4ето планини и язовири.решението да се разделя с наѝ-добрия ми приятел не е никак лесно,приятелката ми и баща ми са супер против и дори се стигна с срадня,и неговорене от техна страна,но аз мисля че е по-добре!!!
и така при интерес от някои нека ми пише,предпочитам човек с любов към животните,с къща и ако може по-близко до мен.!!!

red_fire
Автомобил:
Двигател:

Re: помощ за осиновяване на моя добър приятел рекс.

Мнениеот red_fire » Пет 31 авг 2012 14:55

няма ли човек с къща и двор които да спечели добър приятел????

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Re: помощ за осиновяване на моя добър приятел рекс.

Мнениеот joker » Вто 04 сеп 2012 13:49

Няма такава причина на света за да изоставиш същество за което твърдиш,че е добър приятел!!!
Ако не ни го кажат с думи, ние хората понякога не разбираме колко сме жестоки....за съжаление животните не говорят човешки езици...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”