Подземен паркинг при метростанция Сердика
- m0v3r
- Автомобил: VW Passat B3
- Двигател: EZ 1988
- Контакти:
Подземен паркинг при метростанция Сердика
Здравейте колеги, някой знае ли дали подземния паркинг при метро станция Сердика се заплаща и по колко? Видях знака за платен паркинг, но реално някой търси ли пари?
Re: Подземен паркинг при метростанция Сердика
За да стигнеш до поздемния паркинг трябва пак да минеш през бариера,а тарифата е същата дали ще си на първия или втория етаж се тая,цената е същата,първите 4 часа са безплатни.Другото което е в подземния паркинг се забранява влизането на МПС-та с газови бутилки.
- m0v3r
- Автомобил: VW Passat B3
- Двигател: EZ 1988
- Контакти:
EmoABS написа:За да стигнеш до поздемния паркинг трябва пак да минеш през бариера,а тарифата е същата дали ще си на първия или втория етаж се тая,цената е същата,първите 4 часа са безплатни.Другото което е в подземния паркинг се забранява влизането на МПС-та с газови бутилки.
На мен ми се налага да я оставям там за около 9 часа, след тези 4 часа каква е цената?
С газова съм, има ли някъде другаде място в близост където мога да си оставям колата без да плащам и за паркинг...
m0v3r написа:EmoABS написа:За да стигнеш до поздемния паркинг трябва пак да минеш през бариера,а тарифата е същата дали ще си на първия или втория етаж се тая,цената е същата,първите 4 часа са безплатни.Другото което е в подземния паркинг се забранява влизането на МПС-та с газови бутилки.
На мен ми се налага да я оставям там за около 9 часа, след тези 4 часа каква е цената?
С газова съм, има ли някъде другаде място в близост където мога да си оставям колата без да плащам и за паркинг...
Точно за мола има успоредна на Черковна,една усличка която е без изход,аз там съм я оставял за сумати време и не съм имал проблеми,иначе в мола след тгези 4 безплатни час става по 2 лева на час,прави си сметка.Това че си с газова няма проблеми стига да си на горните нива на паркинга,а не с подземния.
-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Метро станция сердика не е мол сердика. Говорите за различни неща 

- Pokerstars
- Автомобил: Audi A4 B7
- Двигател: 2006
Ето това са цените за подземните паркинги на метрото:
Всеки, оставил колата си на буферния паркинг, за да пътува с метрото, ще получи 2 ч. безплатен престой. След това за всеки час ще се плаща по 50 ст. Столичаните, които ползват гаражите, без да се возят в метрото, ще плащат 1 лев на час.
Всеки, оставил колата си на буферния паркинг, за да пътува с метрото, ще получи 2 ч. безплатен престой. След това за всеки час ще се плаща по 50 ст. Столичаните, които ползват гаражите, без да се возят в метрото, ще плащат 1 лев на час.