Къде да подам оплакване с-у служител на ОМВ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- doubledTSI
- Автомобил: Golf 5 1.4 TSI Caddy life 4motion
- Двигател: CAXA 2008 1.9 BLS 2009
- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Къде да подам оплакване с-у служител на ОМВ
eminem94 написа:Случвало ли Ви се е на вас некъв "Бай Х*й" да се ебава така ?
Ице,да ти имам проблемите

Този явно е каратист,щом е метър и петдесет а смее да ти се отваря,щото като те знам и ти колко си "дребен"

По Люлин имате толкова много места където може да се събирате с колите,а вие баш на бензиностанцията?!?!?
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Е а де... и аз това се чудя... страхотен кеф - да киснеш на бензиностанция
Последното място, на което бих си прекарвал свободното време.

Последното място, на което бих си прекарвал свободното време.
- eminem94
- Автомобил: Audi A4 B5 Avant
- Двигател: AVG
- Контакти:
kristianatanasov написа:eminem94 написа:Случвало ли Ви се е на вас некъв "Бай Х*й" да се ебава така ?
Ице,да ти имам проблемите![]()
Този явно е каратист,щом е метър и петдесет а смее да ти се отваря,щото като те знам и ти колко си "дребен"
По Люлин имате толкова много места където може да се събирате с колите,а вие баш на бензиностанцията?!?!?
Мен то ние се сбираме по хита насам на там,на Кауфланд ала бала,ама вечер минеме от там удариме по една кола,редбулче илли монстърче и по домовете да спиме....
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
eminem94 написа: ?
В България е така колега, когато станеш редовен посетител, примерно на магазин, на кафе, на какъвто и да е обект, видят те че си редовен, и почват да те ебават, с цел да те изгонят, за да има по-малко работа! Така е станало и с тебе, щом се събирате там, разкарайте го това ОМВ, не отивайте там, и да видиш как ще омекне персонала, след 2 месеца ще сложат друг персонал, като види газдата че намалява клиантелата! Само това е решението!
- Haralampi
Не знам дали знаете... ама бензиностанциите търгуват и печелят от горива (които междудругото струват по 3лв литъра)... а не от продажба на енергиини на тийнейджъри... 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: София Nissan Primera GT, Passat 5.5 TDI, Mondeo MK4
Ако е оня с обичката може и наистина да те сваля, защото си е чист педал, всяка сряда си правим среща там и съм се нагледал на стойките му. Ако пак имаш проблеми търсиш управителя, мисля, че се казваше Емил, с леко гола глава, много е разбран и със сигурност ще те изслуша и ще вземе мерки.
-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
Haralampi написа:Не знам дали знаете... ама бензиностанциите търгуват и печелят от горива (които междудругото струват по 3лв литъра)... а не от продажба на енергиини на тийнейджъри...
мда то затова всичко е на 50 % отгоре на нормалните цени , кафе кола да си купиш на друго място ще се наядеш с толкова пари

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Той говори на "миеко" и е от село, а ти не можеш да пишеш грамотно. 

- eminem94
- Контакти:
kaiser666 написа:Той говори на "миеко" и е от село, а ти не можеш да пишеш грамотно.
Тцтцтц .... Хууу аз немога да пиша грамотно,ама той пак си оставя селянин и говори на МИеко

red rider написа:Haralampi написа:Не знам дали знаете... ама бензиностанциите търгуват и печелят от горива (които междудругото струват по 3лв литъра)... а не от продажба на енергиини на тийнейджъри...
мда то затова всичко е на 50 % отгоре на нормалните цени , кафе кола да си купиш на друго място ще се наядеш с толкова пари
Много правилно писано, а и какво му е толкова хубаво да гледаш "бензин 2,98", "нафта - 2,77" и по някое време някой да се качи на стълба да сменя цените с нови, по-високи. Безценно.
Разни хора, разни идеали. Просто ми е чудно.
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
На мен ми харесва, седя си отвън, гот си ми е, кефя се като мине някоя пистарка, пия си кафенце на спокойствие....в тия заведения в люлин ми писна да кисна вече...навсякъде фраш с хора....за това предпочитам омв-то примерно, и не виждам никакви цени защото масите са отзад....нямам такава периферия за да скивам чак до колонките. 

-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Абе друго си е на бензиностанцийката да седиш, вместо в кафето... елате в Зарата да ви научим! 

- Haralampi
eminem94 написа:kaiser666 написа:Той говори на "миеко" и е от село, а ти не можеш да пишеш грамотно.
Тцтцтц .... Хууу аз немога да пиша грамотно,ама той пак си оставя селянин и говори на МИеко
Демек и двамата сте "селяни" ама от различни села, това ли се опита да признаеш?

Да ти кажа предпочитам грамотни, които изговарят смешно, пред такива, които не могат да пишат на родния си език.
Ама от къде ли ще се научат... то по бензиностанциите няма много четива или интелект...
Не се засягай. Просто се замисли.

- eminem94
- Контакти:
Haralampi написа:eminem94 написа:kaiser666 написа:Той говори на "миеко" и е от село, а ти не можеш да пишеш грамотно.
Демек и двамата сте "селяни" ама от различни села, това ли се опита да признаеш?![]()
Да ти кажа предпочитам грамотни, които изговарят смешно, пред такива, които не могат да пишат на родния си език.
Ама от къде ли ще се научат... то по бензиностанциите няма много четива или интелект...
Не се засягай. Просто се замисли.![]()
Няма какво да му мисля

Върни се в “ОФФ-Топик - други”