samo_pechka написа:Че 1.5 ДЦИ с 3 к.об. на мотора 160 ли върви- не знаех
Много работи и аз не знаех Колега.Със 6 скорости е.
samo_pechka написа:Че 1.5 ДЦИ с 3 к.об. на мотора 160 ли върви- не знаех
hooligan_sk написа:Ама че глупава тема![]()
![]()
Кое не го може бензина? Голф мк6 1,2тси 85кс с 5 скорости също е на 3000 оборота при 160
rokera671 написа:Казах ,че вчера го пробвах на 2 ра и си пъпли.А Голфа ми щеше да спре!
velinsl написа:rokera671 написа:Казах ,че вчера го пробвах на 2 ра и си пъпли.А Голфа ми щеше да спре!
Грешиш, освен ако не си имал проблеми със стъпковото моторче.
velinsl написа:Моя Пасат вървеше и още върви(АБС-двигател с газова, временно е спрян - докато газта отново стане доста по-изгодното гориво). И аз много се учудих, когато разбрах. За това когато ходих за хляб, тук до нас за хлебозавода го пробвах. Има един участък, където от равен път има и едно малко изкачване. И на първа и втора без газ драпа, ама за втора - много дупки, прекалено бързо беше.
hooligan_sk написа:Не се напъвай брат, и аз си имам 1,8 адз. На 2ра не му спига компресията да се издърпва на 800рпм.тва 4цил вагове от тея години не го могат
Quottzot написа:Не си и помисляйте да карате дизел с под 30км/ч, че на един познат, на приятелят, на дъщерята, на позната, на майка ми карал така около 5 минути и 10 от конете му умрели! Опасно е, да знаете!!!
Quottzot написа:Не си и помисляйте да карате дизел с под 30км/ч, че на един познат, на приятелят, на дъщерята, на позната, на майка ми карал така около 5 минути и 10 от конете му умрели! Опасно е, да знаете!!!