batekrasimir написа:Хей Bora99,не те знам пич ти доктор ли си или набор 99г ама вече всички разбрахме че въпросният Дани от Монтана е останал без клиенти. Хайде пич стига си пускал глупави теми и си ревал като някоя дрисла, а си направи сам равносметка ти през колко майстори мина докато ходеше и при Вальо и честен ли си в това което си писал вече на три отделни теми. Колега тука има много хора които познават Вальо , наистина са му били и са му клиенти в момента а не като тия момченца тука дето ги агитираш да го плюят, карал бил Венто ама други му го ремонтирали, карал бегачка карал това или онова. Ами ще кара негова си работа ти Бората с 400лв докторска заплата ли си я купил, аре да не захващаме други теми макар че това заслужават хора като теб. Ако тук има истински клиенти на Вальо ще потвърдят следното: от миналата година август месец незнам точна дата до тази година към края на юни началото на юли Вальо се придвижваше в една бяла Корса стар дизелак който е бил клиент на Вальо със сигурност я е видял дори много от нас знаят чия е та незнам кви са тия глупости за карани клиентски коли и т.н И кой от нас доволните или недоволните може да определиме кой е мйстор и кой не е . Ако искате да почнеме всички да откриваме топлата вода и започнеме да си оправяме колите сами а кво ще кажете нали като го плюете Вальо и после Дани се насере с някое ремонтче не остава много избор на майстори. А сериозните ремонти както всички знаеме Вальо ги прави. Чака ли били много пич и аз съм чакал и съм бил търпелив и съм се съобразявал щом съм искал да ми свършат работа а не съм дразнел майстора, щото то е същото като при вас докторите, зависим си нали ще лягаш под ножа. Да ти кажа ли кви майстори има преди доста години закарах един стар дизелак при Каприел сина на Агоп, пусто не палеше 2 зими, като преди това обиколих всички светила, даже и до майстора от Железница дето в МБР-то е бачкал и в Бош сервиза е колата не пали.Та карам я при Каприел след 2 часа ми се обажда намерил съм проблема ще ти срува 360лв ако те устройва утре на обяд ще е готова. Пич минали са сигурно 5 години от тогава и до ден днешен нямам идея какво и е било на колата и кое точно струваше 360лв. ама съм зависим и плащам. А Ваьло пича обяснява и за всяко нещо звъни и осведомява после мошеник бил. И ето аз доволен и от Вальо за новите дизелаци и от Каприел за старите, но се запознавам преди месец с един пич заговаряме се и хоп кво ми казва той абе нито Каприел нито баща му стават за нещо нищо вика не разбират. Е това е едни доволни други не тия форуми са за статистика доволен съм не съм а не да бълвате мильон глупости нали много хора като нямат друг избор пак ще опрат до Вальо и ще видят че тия ваши писаници са глупости тогава ще станете яко смешни.
Батекрасимир според мен има 2 варианта за да напишеш тоя пост:
1. Не си чел постовете ми по темата, защото много подробно съм описал всичко за този майстор, както го наричаш. Защото ако си прочел всичко едва ли щеше да го защитаваш.
2. Много нескопосано се опитваш да оневиниш Вентомана, а даже и да го изкараш голям майстор, което си е направо смешно, на фона на всичките тия доста неприятни случки, които описах до тук.
Сега, да поясня някои неща относно написаното от теб. Бората ми е производство 1999г. за това и ника ми е Bora99. За да я купя съм теглил заем, който още изплащам. Аз съм набор 1961 г., завършил съм медицина 1986г. в МА в София. Едно време съм работил 27-а поликлиника в Младост, участъков лекар, после във Видин, до скоро работих в Регионален център по здравеопазване – Видин с основна заплата 550 лева, но като държавен служител и заради големия стаж взимах чисто 612 лева. Сега работя в ЦСМП и заплатата ми е по-голяма. Ти ме обвиняваш, че съм мрънкял, че съм писал глупости, но ако на тебе се бяха случили всичките тези неприятности, едва ли щеше да разсъждаваш по този начин. А тази тема е доста поучителна и мисля, че ще бъде доста полезна за всички от форума, разбира се с изключение на Вентомана и Brum! Но това е естествения подбор, който работи добре и честно, той има добра репутация и обратното. Нещо споменаваш за Дани, ами той ги сложи в малкия си джоб бе човек. Два пъти ходих при него и двата пъти постъпи мъжкарски. Първия път успя да ми вдигне оборотите на 860 и ми каза честно, че с Вагкома това е което може да направи, иначе трябва да се свали компютъра и да се смени софтуера, не ме излъга, не ме натовари с нови уж дефектни части, взе ми само 10 лева. Втория път след като окончателно се отказах от ВентоманОФ, отидох пак при Дани, той ми свали компютъра и ми сложи неговия софтуер за 100 лв. и нещата се оправиха от раз, сега колата върви на пушка, с удоволствие я карам. Днес ходих до Белоградчик по работа, ами то направо ми прави кеф как работи двигателя и как върви. Мърка като коте, няма спадове на обороти, няма бучене. А като натиснеш педала на газта и дърпа яко, независимо на каква скорост си, абе голям кеф, типично за ТДИ. На дълго при яко натискане 140-150 по магистралата гори максимум 4,7 на 100, ходих и до София и я засякох по пълнене на резервоара. А преди това цяла година ходене по мъките, ядове и разправии, висене от сутрин до късен следобед при Вальо, даване на пари по пътища и диагностики в Видин, колата не работеше добре, бучеше след като вдигна над 100 км, беше ме яд да я карам. Така, че за мене Дани е клубния майстор и отгоре на всичко е честен и няма да те излъже. За това и темата ми беше за да му благодаря!