MP3 плеър? какъв?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
MP3 плеър? какъв?
Решил съм да си купя MP3 player да ми кажете според вас какав е най добре да си взема ,като се има предвид ,че ще го ползвам докато тичам.
- fen_bora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ами имам го от вчера и нямам много за разказване ,но радjото хва]а добре и бичи яко Rock Radio
Дават я че изкарва 10часа и съм склонен да им вярвам слушах към 3часа и яко си играх с него (демек светил е дисплея) и батерията е на половината.
Много е яко на дизайн особенно черното е вседно е стъклено.
Вземай нема грешка.

Дават я че изкарва 10часа и съм склонен да им вярвам слушах към 3часа и яко си играх с него (демек светил е дисплея) и батерията е на половината.
Много е яко на дизайн особенно черното е вседно е стъклено.
Вземай нема грешка.
- fen_bora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
WOW , тожа не го бях чувал .
Имах Photoclip преди да го изпусна от 50-60 метра ,ходил съм на пещери и на скали съм си катерил а той плътно с мен , нема грешка Daisy.
И самия player отзад е зелезо и е много стабилен и като даржиш си е супер няма да скарца да пука или нещо от сорта (пример SIEMENS-a ми)
Имах Photoclip преди да го изпусна от 50-60 метра ,ходил съм на пещери и на скали съм си катерил а той плътно с мен , нема грешка Daisy.
И самия player отзад е зелезо и е много стабилен и като даржиш си е супер няма да скарца да пука или нещо от сорта (пример SIEMENS-a ми)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”