! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот rokera671 » Чет 30 авг 2012 21:44

Като закъсам да чакам да съмне ли бее!!Скоро ми се случи!!Не говорете глупости!!Ми ако е -20 до сутринта ще умреш като куче!Или да си оставя колата и на другият ден да я намеря разколачена.

Потребителски аватар
veronika92
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот veronika92 » Пет 31 авг 2012 2:43

Да наистина има идиоти във форума:
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=52021

Станали потъмно,
още по роса,
розоберки тръгват
в китните поля!

Аз уча литература в момента и се дразня на хора които не знаят и обиждат.

jr_flex написа:
sp_konsulov написа:Аз когато вземах книжка инструкторът ми каза, че на автомагистрала и потъмно е забранено тегленето, ако още е така сещай се кой е идиота на пътя.

Е не можах да се сдържа,освен идиоти на пътя има и големи идиоти във форума scare
Освен това в българския език такава дума "потъмно" не знам да съществува, може би е имал предвид по тъмно...коментара е излишен!

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пет 31 авг 2012 7:55

Даваш стихотворение за пример за правопис? Аз бих пробвал с тълковен речник. Съветвам и ти да опиташ!

Потребителски аватар
plamen000000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот plamen000000 » Пет 31 авг 2012 10:40

myrshavija написа:Даваш стихотворение за пример за правопис? Аз бих пробвал с тълковен речник. Съветвам и ти да опиташ!

Лошото е, че може да се случи да обучава детето ми на Български правопис и правоговор, нищо против колежката, ама това ,че в стихотворенията речта е мерена и,че понякога авторите изкривяват някой думи за да се "върже" римата в следващият стих се учи в осми клас първи срок.Колежката да се помъчи да си спомни да не е била в някое кафе точно когато е предавано това.

И за да не съм ОФФ, онзи ден аз бях идиота на пътя, правя ляв завой на карулката на Костинброд и околовръстното и отнемам предимство на насрещните (По принцип светофара е с изчакване) :oops: , но какво се заплеснах и дадох газ, добре,че отсреща човечеца караше бавно иначе не ми се мисли.Минал съм оттам хиляди пъти, но се случва човек да се отнесе, не се оправдавам просто споделям идиотската си постъпка.

Потребителски аватар
eminem94
Автомобил: Audi A4 B5 Avant
Двигател: AVG
Контакти:

Мнениеот eminem94 » Пет 31 авг 2012 13:06

Карам към светофара на Кооперативния пазар на Люлин и отивам към лентата за ляв завой(към мебелната ),гледам с-у мен кара някаква Китайска (японска ) колица ... Почнах да пресветкам,да свиркам ... тоя замалко щеше да се забие челно в мен ,а аз бях спрял :D

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Пет 31 авг 2012 13:12

Одеве влизам в Пловдив кв.Остромила,след табелата сиреч 50 км/ч в населено място,пътя е в кофти състояние,но си карам с 50 км/ч и гледам ТИР ме настига главоломно.Гаранция караше с поне 70 км/ч,гледам го готви се да изпреварва,в насрещното кола-разсфирих му се...Тия идиоти с тировете ще ни изпотрепят :beat_butt2

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Нед 02 сеп 2012 13:10

Има тема за правописа !!!

Потребителски аватар
jr_flex
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jr_flex » Нед 02 сеп 2012 21:38

veronika92 написа:Да наистина има идиоти във форума:
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=52021

Станали потъмно,
още по роса,
розоберки тръгват
в китните поля!

Аз уча литература в момента и се дразня на хора които не знаят и обиждат.

jr_flex написа:
sp_konsulov написа:Аз когато вземах книжка инструкторът ми каза, че на автомагистрала и потъмно е забранено тегленето, ако още е така сещай се кой е идиота на пътя.

Е не можах да се сдържа,освен идиоти на пътя има и големи идиоти във форума scare
Освен това в българския език такава дума "потъмно" не знам да съществува, може би е имал предвид по тъмно...коментара е излишен!

Ето това наистина е върха на идиотията, дори не си е направила труда в правописния речник да провери как правилно се пише, а цитира някакви неграмотни идиотски извадки от нета...мъка, много мъка.... scare

Потребителски аватар
eminem94
Автомобил: Audi A4 B5 Avant
Двигател: AVG
Контакти:

Мнениеот eminem94 » Нед 02 сеп 2012 21:43

Тия полицаите в Люлин за нищо си ги нямат тия дълги светлини ... Направо ме изкьоравиха,но така и не вденаха защо толкова упорито им светкам с моите дълиги ....

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Нед 02 сеп 2012 21:52

jr_flex написа: ..не си е направила труда.. scare

Бе "тя" ме съмнява, че е "той" mhihi
Сладък аватар, моШно спам навлизане...както и да е.
За протокола:
Във Варна автобус, зад мен, ми святкаше да се разкарам. На знак 60 се движех със 70 scare
После разбрах, че него отзад го притеснява лимузина Ауди :screwy

Потребителски аватар
Ixidor
Автомобил: VW Bora 2.0 -- Honda CB500-R
Двигател:

Мнениеот Ixidor » Пон 03 сеп 2012 9:32

bobocamaro написа:После разбрах, че него отзад го притеснява лимузина Ауди :screwy

facepalm
Лимузина ли е (пък и Ауди...) пускам аварийките, отбивам от пътя, гася, свивам се на пода и се завивам през глава с одеало. Няма как, с предимство са!

Потребителски аватар
plamen000000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот plamen000000 » Пон 03 сеп 2012 16:20

eminem94 написа:Тия полицаите в Люлин за нищо си ги нямат тия дълги светлини ... Направо ме изкьоравиха,но така и не вденаха защо толкова упорито им светкам с моите дълиги ....

Обикновенно къдетои да са независимо от града тъпите ушеви винаги карат на дълги през тъмната част от денонощието, това го знам от сина на един такъв, независимо от случая те са на дълги, само незнам колко е законно и имат ли право да карат на дълги (градско)при разминаване на 30м разстояние да другата кола.Ама си нямаме управа в Бг.

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Пон 03 сеп 2012 16:49

Ами ако се забия в него при разминаваме,щото ми/ни е изтекла ретината?Те не мислят за собствената си безопастност,камоли за нашата :horror: И не само с това,вечер понеже са много гладни се крият като мишки и изкачат от храстите в последния момент до автомобила death
За тях няма габарити,за да дадът сигнал,че там има спрял автомобил в тъмницата...Да не говорим,че изобщо нямат право да стоят на неосветени участъци вечер!Ама кой ти спазва закони death

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Сря 05 сеп 2012 18:53

Леле, за пореден път се убеждавам, че идиотите се увеличават, но не намаляват! Паркирал съм колата на един паркинг, и след 20 минути се връщам, и гледам един спира точно зад моята кола :screwy Димек ме затваря, защото пред мен има съксия и няма как да изкарам колата, и аз му се разсвирих, като овчар, то нормален човек няма да паркира така, казах му че излизам, а той ми се обяснява, че до 5 мин идва, а още не е излязъл от колата facepalm Е нема такова дъбилно същество заклевам се :screwy

Потребителски аватар
IvailoOo
Автомобил: Audi A4 B7 Avant
Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW

Мнениеот IvailoOo » Сря 05 сеп 2012 19:19

Хах... вчера почти същата история само че въпросния джигит със софийски CLK затвори целия паркинг пред супермаркета :bowdown Как да е..спрях зад него и се разсвирих като дивак..онзи само погледна в огледалото без да направи нещо...дай нова серия клаксони,че как да е сети се да си премести саята на едно от многото свободни места и аз спрях до него и тоя започна да гледа на кръв. Казах му най-учтиво...абе дивак във ваЩо село така ли спирате бе?! Онзи ..шах.. щото гоУфо пълен с диваци и по случайност с 2 брадви в багажника :Mr Green Fun и стои и мълчи като.......женски полов орган да речем :lol:

Върни се в “Пътеводител”