както и там ви казах няма смисъл от излишни разправии
много от нас не са спали цяла нощ докато не се събудиха другите
пожар сред палатки със заспали хора не се вписва в представата за събор

golfer написа:то гецата не рева толкова, колкото другия пич "бизнесмена"
golfer написа:то гецата не рева толкова, колкото другия пич "бизнесмена"
Varbona написа:Аз съм изключително доволен от събора, който беше поредното мероприятие, на което феновете се събрахме не само като фенове, а и като общност, в която вече за толкова години ни събират дори не само автомобилите, а и изградените приятелски връзки. Личното ми мнение е, че мероприятието беше много добре организирано, особено предвид че се събрахме за три дни над 200 автомобила навръх планината. Не съм бил лично свидетел на гореописаната случка, но недоумявам как участник в събора, който не само е нарушил установените от организаторите в името на общата сигурност, и предвид местоположението в защитена местност със суха трева правила, критикува предприетите мерки за безопасност на хората.
Все пак темата е за впечатления от събора - както позитивни, така и градивна критика, която да помогне да се развиваме. Ако някой се чувства материално ощетен поради действията на организаторите за осигуряване на безопасността на участниците, нека изпрати сигнал. Лично гарантирам, че ще бъде обективно разгледан, но призовавам темата да не се използва за коментари по мерките за сигурност, а да остане за отзиви, каквато и беше идеята на автора.
Отново благодарности на всички, които допринесоха за организацията, както и на тези, които с присъствието си създадоха чудесната атмосфера на това събитие
TedoM написа:Искам да попитам как се избираха колите който влизаха в награждаването за класовете ?
TedoM написа:А автомобил на публиката от публиката ли се избира или пак от жури от клуба ?
TedoM написа: Jetta, Vento, Bora да си имат отделен клас за награждаването,а да не са при съответно Голф 2/3/4
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта