Колега ти наясно ли си какво е 1.4 AFH ? Тая кола ти вика "ДАЙ ПАРИ".
Достатъчен е един поглед за да видиш че всеки детайл е с различен отенък, предвид и счупената броня, двата криви калника и прага и едната врата, както и издраната предна броня... да не говорим и за бояджийския "майсторлък" на единия заден калник.
Снимката вътре е умишлено "блърната" ... липсва снимка на двигателя ... където е възможно да се окаже че има нечувани и невиждани модификации ...[/quote]
Колега ако си беше направил труда да видиш в моя профил какво карам щеше да видиш дали съм наясно какво е AFH само мога да ти кажа че съм по-наясно от теб... ( не че се заяждам но си е така )
Заслужава ли си
- doje
- Автомобил: Vw polo 6N 1996
- Двигател: AEX 1.4i
Re: Заслужава ли си
Благодаря колеги , отказах се и по-добре така , ще си постегна още малко моята,че поне на външен вид да го докара по добре , пък след някоя друга година може да взема нещо по бързо.
-
p3p1to
- Автомобил:
- Двигател:
точно така
и аз си бях обявил моита за продан но се отказах защото няма смисъл да я давам без пари
та то тези коли са си вечно наши 
- Gecatawe
- Автомобил:
- Двигател:
p3p1to написа:точно такаи аз си бях обявил моита за продан но се отказах защото няма смисъл да я давам без пари
та то тези коли са си вечно наши
Много късно си се сетил :Д....
-
p3p1to
- Автомобил:
- Двигател:
аа не аз го знам това мн отдавна но... ко да се прави явно догодина(ако имам пари де ) ще си взема друга кола 
като я гледам как е очукана силно ме съмнява, че е получила различно отношение на тема масла, филтри и като цяло жалене.
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
p3p1to написа:аа не аз го знам това мн отдавна но... ко да се прави явно догодина(ако имам пари де ) ще си взема друга кола
Ако нямаш проблеми с колата и не е нужен огромен автомобил, обясни ми коя е причината да я смениш?
Дори да е нужна голяма кола, не е нужно читавата малка кола да се продава ....
-
p3p1to
- Автомобил:
- Двигател:
е да колега но все пак за този двг си хапва гориво катоза голяма кола даже с климатик (които сега нямам
)
- vaiper 1
- Неграмотен
- Автомобил: Pasat
- Двигател:
Фаида няма 
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”